220.000 vozača tuži Volkswagen

Bez autora
Jun 19 2017

Vozači u Holandiji i Velikoj Britaniji ipak su se udružili te će zajedno nastupati protiv njemačkog automobilskog koncerna. U cijelu priču uključeno je 220.000 vozača, koji od VW-a traže odštetu zbog varanja.Afera Dieselgate proganjaće Volkswagen grupaciju još godinama, vjerovatno i decenijama. Svako malo neko od šefova završi na optuženičkoj klupi, a ne prestaju stizati i novi računi na ime odštete i kazni, prenose agencije.

220.000 vozača tuži VolkswagenVozači u Holandiji i Velikoj Britaniji ipak su se udružili te će zajedno nastupati protiv njemačkog automobilskog koncerna. U cijelu priču uključeno je 220.000 vozača, koji od VW-a traže odštetu zbog varanja.

Afera Dieselgate proganjaće Volkswagen grupaciju još godinama, vjerovatno i decenijama.

Svako malo neko od šefova završi na optuženičkoj klupi, a ne prestaju stizati i novi računi na ime odštete i kazni, prenose agencije.

Iz Volkswagena su priznali da je u oko 11 miliona vozila ugrađen softver, koji je manipulisao s rezultatima testova emisije štetnih gasova, ali uprkos toj činjenici malo je vlasnika tih automobila podiglo tužbu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik