Međunarodna konferencija „Održivi razvoj turizma u Dunavskom regionu-Nove perspektive”

Bez autora
Jun 29 2017

U Beogradu će se 29. i 30. juna održati konferencija pod nazivom ,,Održivi turizam u dunavskom regionu – nove perspektive“. To će biti sjajna prilika da se definišu politike i strateški okviri za kreiranje regionalnih turističkih proizvoda i njihova promociija.Kao rezultat konferencije proisteći će Beogradska deklaracija koja će poslužiti kao platforma za donošenje nekih drugih odluka na ovom principu. Jedna od tema će biti i kreativne ekonomije kako bi se približilo kulturno nasleđe čime Srbija može da pohvali.

Međunarodna konferencija „Održivi razvoj turizma u Dunavskom regionu-Nove perspektive”U Beogradu će se 29. i 30. juna održati konferencija pod nazivom ,,Održivi turizam u dunavskom regionu – nove perspektive“.

To će biti sjajna prilika da se definišu politike i strateški okviri za kreiranje regionalnih turističkih proizvoda i njihova promociija.

Kao rezultat konferencije proisteći će Beogradska deklaracija koja će poslužiti kao platforma za donošenje nekih drugih odluka na ovom principu. Jedna od tema će biti i kreativne ekonomije kako bi se približilo kulturno nasleđe čime Srbija može da pohvali.

Konferenciju organizuje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u saradnji sa Nemačkom razvojnom agencijom (GIZ) i Svetskom turističkom organizacijom UN (UNWTO). Tim povodom će u Beogradu boraviti generalni sekretar Svetske turističke organizacije (UNWTO) Taleb Rifai.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik