Sloveniji odobreno 63 milijuna eura nepovratnih europskih sredstava za prometne projekte

Bez autora
Jun 25 2017

Slovenija je sa ukupno jedanaest projekata uspješno kandidirala za dobivanje nepovratnih sredstava na trećem natječaju Europske komisije za dobivanje sredstava iz financijskog Instrumenta za povezivanje Europe. Najveći dio novca koristit će za pripremne radove za gradnju pruge od luke Kopar prema unutrašnjosti radi boljeg povezivanja obale sa zaleđem, potvrdili su u petak u Europskoj komisiji. Slovenija je za 11 projekata dobila 63 milijna eura nepovratnih sredstava, od čega 44 milijuna za tzv. drugi kolosijek pruge Koper-Divača, potvrdila je europska povjerenica za promet Violeta Bulc na konferenciji za novinare Ljubljani.

Sloveniji odobreno 63 milijuna eura nepovratnih europskih sredstava za prometne projekteSlovenija je sa ukupno jedanaest projekata uspješno kandidirala za dobivanje nepovratnih sredstava na trećem natječaju Europske komisije za dobivanje sredstava iz financijskog Instrumenta za povezivanje Europe.

Najveći dio novca koristit će za pripremne radove za gradnju pruge od luke Kopar prema unutrašnjosti radi boljeg povezivanja obale sa zaleđem, potvrdili su u petak u Europskoj komisiji.

Slovenija je za 11 projekata dobila 63 milijna eura nepovratnih sredstava, od čega 44 milijuna za tzv. drugi kolosijek pruge Koper-Divača, potvrdila je europska povjerenica za promet Violeta Bulc na konferenciji za novinare Ljubljani.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik