Seminar: „Javne nabavke u praksi – Zlatibor 2017.“

Bez autora
Dec 06 2017

Institut za javne nabavke od 6. do 8. decembra 2017. godine, organizuje dvodnevno savetovanje u hotelu Mons na Zlatiboru, na temu „Javne nabavke u praksi“.S obzirom na to da Zakon o javnim nabavkama za naručioce nosi dodatne obaveze i odgovornosti u pogledu planiranja i sprovođenja javnih nabavki, Institut javne nabavke organizuje ovo dvodnevno savetovanje, na kome će se dati odgovori na neka od najznačajnijih pitanja u oblasti javnih nabavki: Kako pravilno planirati nabavku; Koliko je značaj komunikacije u postupcima javnih nabavki; Na koji način sprovesti javnu nabavku po partijama...

Seminar: „Javne nabavke u praksi – Zlatibor 2017.“Institut za javne nabavke od 6. do 8. decembra 2017. godine, organizuje dvodnevno savetovanje u hotelu Mons na Zlatiboru, na temu „Javne nabavke u praksi“.

S obzirom na to da Zakon o  javnim nabavkama za naručioce nosi dodatne obaveze i odgovornosti u pogledu planiranja i sprovođenja javnih nabavki, Institut javne nabavke organizuje ovo dvodnevno savetovanje, na kome će se dati odgovori na neka od najznačajnijih pitanja u oblasti javnih nabavki:
• Kako pravilno planirati nabavku? 
• Koliko je značaj komunikacije u postupcima javnih nabavki? 
• Na koji način sprovesti javnu nabavku po partijama?
• Koja je sadržina konkursne dokumentacije i na šta posebno obratiti pažnju prilikom sačinjavanja tehničkih specifikacija?
• Kako se izboriti sa uloženim zahtevom za zaštitu prava?

Predavači na seminaru su Jelica Dragović, direktor Instituta za javne nabavke i licencirani službenik za javne nabavke i Aleksandra Grozdanović, stručni saradnik Instituta za javne nabavke, sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Redovna cena kotizacije za učestvovanje na savetovanju iznosi 14.990,00 dinara po učesniku, dok cena za pretplatnike Instituta za javne nabavke iznisi 10.990,00 dinara. 

Za prijave do 30.10.2017. odobrava se specijalni popust od 10%. Takođe, za drugog i svakog narednog učesnika iz iste institucije odobrava se popust od 10%.

Prijavu za savetovanje možete izvršiti putem telefona 011/414-04-05, 064/809-64-62.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.ijn.rs

Napomena:
* Hotel Mons za polaznike seminara odobrava specijalni popust na redovne cene smeštaja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik