55. Međunarodni sajam nameštaja (UFI)

Bez autora
Nov 07 2017

Na Međunarodnom sajmu nameštaja (UFI), koji se održava od 7. do 12. novembra 2017. godine na Beogradskom sajmu, predstavlja se cela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda.U „delokrug“ ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

55. Međunarodni sajam nameštaja (UFI)Na Međunarodnom sajmu nameštaja (UFI), koji se održava od 7. do 12. novembra 2017. godine na Beogradskom sajmu, predstavlja se cela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U „delokrug“ ove manifestacije spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

Manifestacija je nedavno doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca – u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orjentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hosted Buyers programa.

Mada je nekada bio samo segment Sajma nameštaja, Sajam mašina, alata i repromateijala za drvnu industriju prerastao je u zasebnu sajamsku manifestaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik