Prvi sajam nekretnina i investicija u Banjaluci

Bez autora
Nov 24 2017

Prvi put će u Banjaluci biti održan Međunarodni sajam nekretnina i investicija - "Banjaluka Invest Real Estate Edžpo 2017", a zakazan je za period od 24. do 26. novembra ove godine.Organizator sajma Predrag Tešić rekao je da će manifestacija biti održana u prostorijama "Banjalučkog velesajma". Sajam je zamišljen kao specijalizovani i na njemu će učestvovati kompanije koje se bave investiranjem u izgradnju stambeno-poslovnih objekata, banke, agencije za nekretnine, projektni biroi, poreski savjetnici koji se bave prometom nekretnina i predstavnici drugih branši koji su uključeni u proces ulaganja i trgovinu nekretninama.

Prvi sajam nekretnina i investicija u BanjaluciPrvi put će u Banjaluci biti održan Međunarodni sajam nekretnina i investicija - "Banjaluka Invest Real Estate Edžpo 2017", a zakazan je za period od 24. do 26. novembra ove godine.

Organizator sajma Predrag Tešić rekao je da će manifestacija biti održana u prostorijama "Banjalučkog velesajma".

- Sajam je zamišljen kao specijalizovani i na njemu će učestvovati kompanije koje se bave investiranjem u izgradnju stambeno-poslovnih objekata, banke, agencije za nekretnine, projektni biroi, poreski savjetnici koji se bave prometom nekretnina i predstavnici drugih branši koji su uključeni u proces ulaganja i trgovinu nekretninama.

Na sajmu će biti i predstavnici institucija koje su nadležne za oblast investiranja i gradnje objekata i lokalnih zajednica koji će prezentovati svoje projekte, poslovne zone i modele javno-privatnog partnerstva. S obzirom na to da postoji interesovanje našeg stanovništva za kupovinu nekretnina u zemljama okruženja u planu je da dovedemo i investitore iz tih zemalja da prezentuju svoje projekte u Banjaluci - rekao je Tešić.

Cilj održavanja sajma je da stanovništvu i poslovnim subjektima budu prezentovane mogućnosti za kupovinu i ulaganje u nekretnine, ali i da pomogne investitorima i lokalnim zajednicama da prezentuju svoje projekte širem auditorijumu.

- Banjaluka zaslužuje ovakav sajam jer svakodnevno rastu gradilišta i potražnja za nekretninama. U planu je da sajam postane tradicionalan i očekujemo podršku institucija RS - kazao je Tešić i dodao da će u sklopu sajma biti održano i više panel diskusija o temama iz oblasti gradnje i nekretnina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik