Al Thani želi kuću u Crnoj Gori

Bez autora
Oct 22 2017

Član katarske kraljevske porodice sa prebivalištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, šeik Mohamed Al Thani, želi kuću u Crnoj Gori. Kako je rekao, on je oduševljen Crnom Gorom, njenim građanima, prirodom i klimom, toliko da čak planira da kupi i kuću. Crna Gora je prelijepa zemlja i srećan sam kada sam ovdje, rekao je za Pobjedu šeik Al Thani, koji je bio jedan od govornika na četvrtom Global sitizen forumu na Svetom Stefanu. On je crnogorskim medijima ispričao da mu je to drugi put tokom ove godine da dolazi u Crnu Goru, te da ga mogu ponovo očekivati već na ljeto.

Al Thani želi kuću u Crnoj GoriČlan katarske kraljevske porodice sa prebivalištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, šeik Mohamed Al Thani, želi kuću u Crnoj Gori. Kako je rekao, on je oduševljen Crnom Gorom, njenim građanima, prirodom i klimom, toliko da čak planira da kupi i kuću.

"Crna Gora je prelijepa zemlja i srećan sam kada sam ovdje", rekao je za Pobjedu šeik Al Thani, koji je bio jedan od govornika na četvrtom Global sitizen forumu na Svetom Stefanu.

On je crnogorskim medijima ispričao da mu je to drugi put tokom ove godine da dolazi u Crnu Goru, te da ga mogu ponovo očekivati već na ljeto.

"Tokom jula sam bio ovde kratko i siguran sam da ću ponovo doći na ljeto i provesti više vremena i više uživati u Crnoj Gori. Imate predivne pejzaže, predivne ljude i nevjerovatnu klimu. Zaista razmišljam o investiranju u Crnu Goru. Za početak bi to bilo nešto u privatne svrhe, možda neka kuća ili nešto gde bih bio tokom ljeta", kaže Al Thani.

Ističe i kako smatra da je naša zemlja pogodno tlo za inostrane investitore.

"Crna Gora je stabilna i sigurna zemlja sa mnogo potencijala. Siguran sam da mnogi projekti mogu uspeti ovde, naročito ako se ulaže u turizam i infrastrukturu. Ja vjerujem crnogorskoj Vladi i viziji koju ima. Vidim da svi u Vladi imaju isti cilj, a to je da Crnu Goru učine boljom", smatra Al Thani.

Priča i kako je tokom dva odvojena boravka u Crnoj Gori primetio da i crnogorski građani žele bolju Crnu Goru što je, kako objašnjava, dodatan podstrek za investitore.

"Ljudi koji ovde žive veruju da Crna Gora može biti znatno bolja. Zbog toga je važna ekonomija. A to je ono što i investitor, koji dolazi u neku zemlju, želi da vidi. Pre svega da građani žele bolje okruženje", naveo je Al Thani.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik