"New Moment" najkreativnija marketinška agencija u regiji

Bez autora
Oct 23 2017

"Single channel" žiri proglasio je marketinšku agenciju "New Moment" najkreativnijom agencijom u Adriatic regiji na svečanoj ceremoniji održanoj u Ljubljani na festivalu "Golden Drum". Od svih marketinških agencija u Adriatic regiji, koja obuhvata Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju, Albaniju i Crnu Goru, prestižnu titulu najkreativnije agencije "Single Channel" žiri dodjelio je agenciji "New Moment". Pored ove nagrade, "New Moment" je osvojio i zlatno priznanje u kategoriji Dizajn i srebrno priznanje u kategoriji Direct. Obe nagrade dodjeljene su za projekat “Jedna knjiga za mir”. Žiri u sastavu od 27 vodećih internacionalnih eksperata za komunikacije ocjenjivao je preko 1.000 radova. Ova godina je godina New Moment agencije. Pet Kanskih lavova u Cann-u, jedan BalCannski lav u Rovinju, sada tri nagrade na Golden Drum-u u Ljubljani, to je samo potvrda da teorija koju imamo, a to je da radimo srcem i obožavamo to što radimo, svakako donosi samo uspijeh.

"New Moment" najkreativnija marketinška agencija u regiji"Single channel" žiri proglasio je marketinšku agenciju "New Moment" najkreativnijom agencijom u Adriatic regiji na svečanoj ceremoniji održanoj u Ljubljani na festivalu "Golden Drum".

Od svih marketinških agencija u Adriatic regiji, koja obuhvata Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju, Albaniju i Crnu Goru, prestižnu titulu najkreativnije agencije "Single Channel" žiri dodjelio je agenciji "New Moment".

Pored ove nagrade, "New Moment" je osvojio i zlatno priznanje u kategoriji Dizajn i srebrno priznanje u kategoriji Direct. Obe nagrade dodjeljene su za projekat “Jedna knjiga za mir” (One Book For Peace).

Žiri u sastavu od 27 vodećih internacionalnih eksperata za komunikacije ocjenjivao je preko 1.000 radova.

"Ova godina je godina New Moment agencije. Pet Kanskih lavova u Cann-u, jedan BalCannski lav u Rovinju, sada tri nagrade na Golden Drum-u u Ljubljani, to je samo potvrda da teorija koju imamo, a to je da radimo srcem i obožavamo to što radimo, svakako donosi samo uspijeh. Divno je biti dio tima koji sve pobjećuje, divno je sanjati, divno je znati da u devet zemalja imate prijatelje koji djele vaše mišljenje i rade kao jedno i divno je ostvariti snove”, izjavila je Maja Bajić Rudinac, Client service director agencije "New Moment" u Bosni i Hercegovini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik