McCann Beograd najuspešnija agencija u Srbiji

Bez autora
Nov 05 2017

Agencija McCann Beograd proglašena je za agenciju godine u Srbiji na nacionalnom festivalu Kaktus 2017. Ovo je treća godina zaredom da je McCann Beograd osvojio ovo prestižno priznanje koje se dodeljuje za najuspešnije kampanje oglašivača. U konkurenciji 124 prijavljena rada, prema oceni žirija, koji su činili ugledni marketinški profesionalci iz zemlje i regiona, agencija McCann Beograd imala je najveći broj bodova. Treću godinu zaredom osvajamo nagradu za agenciju godine i ponosni smo na taj kontinuitet. Ovo je najlepši način da godinu privedemo kraju i zaokružimo uspehe koje smo imali od nagrada na prvom Effie festivalu u Srbiji, do velikog uspeha na Golden Drum-u gde smo osvojili pet priznanja, kaže Olivera Perković, direktorka agencije McCann Beograd.

McCann Beograd treću godinu zaredom najuspešnija agencija u SrbijiAgencija McCann Beograd proglašena je za agenciju godine u Srbiji na nacionalnom festivalu Kaktus 2017. Ovo je treća godina zaredom da je McCann Beograd osvojio ovo prestižno priznanje koje se dodeljuje za najuspešnije kampanje oglašivača.

U konkurenciji 124 prijavljena rada, prema oceni žirija, koji su činili ugledni marketinški profesionalci iz zemlje i regiona, agencija McCann Beograd imala je najveći broj bodova.

„Treću godinu zaredom osvajamo nagradu za agenciju godine i ponosni smo na taj kontinuitet. Ovo je najlepši način da godinu privedemo kraju i zaokružimo uspehe koje smo imali od nagrada na prvom Effie festivalu u Srbiji, do velikog uspeha na Golden Drum-u gde smo osvojili pet priznanja. Ova nagrada je priznanje za brendove sa kojima radimo i za tim koji beleži uspehe i na lokalnim i na internacionalnim festivalima. Pored kontinuiteta koji je važan, značajna je i raznovrsnost kategorija u kojima smo nagrađeni, kao i to da možemo da se pohvalimo kako kreativnim radovima, tako i činjenicom da oni ostvaruju komercijalne rezultate. Sve to pokazatelj je kvaliteta i razvoja agencije i naših partnerskih odnosa sa klijentima čiji je ovo takođe uspeh. Ova godina je za nas posebna po tome što je 20-ta godina poslovanja agencije McCann Beograd i mislim da nema lepšeg načina da to obeležimo”, kaže Olivera Perković, direktorka agencije McCann Beograd.

Nagrađene kampanje na festivalu Kaktus 2017 su:

– U kategoriji Integrisane kampanje, Content integrisana kampanja - „PiruLOLci” za Froneri Adriatic d.o.o,

– U kategoriji Integrisane kampanje, Inovativna integrisana kampanja -  „democrARtisation” za Muzej savremene umetnosti, i

– U kategoriji Pojedinačni radovi, Viralni video - „Sa slavom nema šale” za Carlsberg Srbija.

Agencija McCann Beograd ove godine proglašena je najefektivnijom agencijom u Srbiji na Effie dodeli nagrada, a bila je i najuspešnija agencija iz Srbije na dodeli nagrada Golden Drum.

Kaktus je strukovna nagrada koja se dodeljuje kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini. O nagradama odlučuje stručni žiri koji čine ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik