Nuklearni silos pretvoren u luksuzni smeštaj

Bez autora
Nov 28 2017

Nuklearni silos u američkoj saveznoj državi Kanzas, iz perioda Hladnog rata, pretvoren je u luksuzni podzemni smeštaj i dostupan je za rezervaciju na sajtu Erbienbi.Domaćin silosa Metju Falkerson rekao je da je njegova ideja da silos pretvori u smeštaj i oglas postavi na sajt Erbienbi. Vidim da će ovo postati atrakcija, rekao je Falkerson, dodajući da je već nekoliko medija uradilo reportažu o silosu. Gostima silosa dostupna je kuhinja, privatno kupatilo, veš mašina i kamin, koji pruža udoban osećaj tokom jeseni i zime, rekao je Falkerson.

Nuklearni silos pretvoren u luksuzni smeštajNuklearni silos u američkoj saveznoj državi Kanzas, iz perioda Hladnog rata, pretvoren je u luksuzni podzemni smeštaj i dostupan je za rezervaciju na sajtu „Erbienbi".

„Domaćin“ silosa Metju Falkerson (37) rekao je za AP da je njegova ideja da silos pretvori u smeštaj i oglas postavi na sajt Erbienbi (Airbnb).

„Vidim da će ovo postati atrakcija“, rekao je Falkerson za AP, dodajući da je već nekoliko medija uradilo reportažu o silosu.

Gostima silosa dostupna je kuhinja, privatno kupatilo, veš mašina i kamin, koji pruža „udoban osećaj tokom jeseni i zime“, rekao je Falkerson.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik