Sajam zapošljavanja u Zemunu

Bez autora
Dec 03 2017

Na poslednjem ovogodišnjem sajmu zapošljavanja, koji će se održati u nedelju, 3. decembra, u Zemunu, u Hotelu „Jugoslavija“, 50 poslodavaca će ponuditi oko 2.000 radnih mesta. Sajam, koji se organizuje u saradnji sa Opštinom Zemun, biće otvoren od 10 do 16 časova.Za one koji traže posao ovo je prilika da direktno upoznaju poslodavce, predstave im se na najbolji način, ali i saznaju sve o ponuđenim radnim mestima. Važno je istaći da su ovakve manifestacije prilika za kandidate da upoznaju više poslodavaca na jednom mestu, što svakako pruža bolje mogućnosti za pronalaženje pravog posla.

Sajam zapošljavanja u Zemunu – 3. decembraNa poslednjem ovogodišnjem sajmu zapošljavanja, koji će se održati u nedelju, 3. decembra, u Zemunu, u Hotelu „Jugoslavija“, 50 poslodavaca će ponuditi oko 2.000 radnih mesta.

Sajam, koji se organizuje u saradnji sa Opštinom Zemun, biće otvoren od 10 do 16 časova.

Za one koji traže posao ovo je prilika da direktno upoznaju poslodavce, predstave im se na najbolji način, ali i saznaju sve o ponuđenim radnim mestima.

Važno je istaći da su ovakve manifestacije prilika za kandidate da upoznaju više poslodavaca na jednom mestu, što svakako pruža bolje mogućnosti za pronalaženje pravog posla.

Preporuka je, za sve koji traže posao na sajmovima, da ponesu više primeraka svoje radne biografije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik