Sajam omladinskog preduzetništva

Bez autora
Dec 13 2017

Interaktivne radionice, paneli i različita predavanja obeležiće Sajam omladinskog preduzetništva, koji će biti održan od 13. do 15. decembra u Hotelu „Zira“ u Beogradu.Posetioci će tokom tri dana imati priliku da čuju više od 50 preduzetnika, kao i predstavnike institucija i kompanija, od kojih će saznati sve o pokretanju sopstvenog biznisa. Preduzetnici će predstaviti različite faze razvoja poslovanja, a svi zainteresovani imaće priliku da od njih čuju i koje su programe podrške državnih institucija koristili, kao i šta su im bili najveći izazovi i motivacija.

Sajam omladinskog preduzetništvaInteraktivne radionice, paneli i različita predavanja obeležiće Sajam omladinskog preduzetništva, koji će biti održan od 13. do 15. decembra u Hotelu „Zira“ u Beogradu.

Posetioci će tokom tri dana imati priliku da čuju više od 50 preduzetnika, kao i predstavnike institucija i kompanija, od kojih će saznati sve o pokretanju sopstvenog biznisa. Preduzetnici će predstaviti različite faze razvoja poslovanja, a svi zainteresovani imaće priliku da od njih čuju i koje su programe podrške državnih institucija koristili, kao i šta su im bili najveći izazovi i motivacija.

U okviru sajma biće predstavljene preduzetničke ideje učesnika projekta „Karavan omladinskog preduzetništva - program podrške osnivanju omladinskih kompanija kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije”.

Organizatori pozivaju sve mlade ljude koji žele da nauče nešto novo i koji vide sebe u svetu preduzetništva da dođu i upoznaju se sa svim prednostima osnivanja i vođenja sopstvenog posla, ali i potencijalnim preprekama na tom putu.

Nacionalna služba za zapošljavanje biće jedan od učesnika sajma, a direktor Zoran Martinović govoriće na otvaranju, 13. decembra.

Više o projektu možete da saznate na adresi: www.putmladogpreduzetnika.pfm.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik