Besplatne obuke za početnike u biznisu

Bez autora
Dec 04 2017

Danas je veoma lako otvoriti firmu, ali ostati na tržištu je prilično teško i zato je važno da se uči na tuđim primerima i greškama. Poznavanje tržišta, propisa i administracije nije nešto što treba da se zanemari. Besplatnih predavanja na te teme ima zaista puno i zbog toga ih treba iskoristiti.Početnici u poslovanju često nemaju dovoljno strpljenja i to je neretko razlog brzog propadanja njihovog biznisa. Ipak, oni koji svoj privatni posao žele da održe i dalje ravijaju, koriste dobre savete koje mogu dobiti na brojnim besplatnim obukama o poslovnom planiranju, propisima, porezima i drugim važnim oblastima privrednog sistema.

Besplatne obuke za početnike u biznisuDanas je veoma lako otvoriti firmu, ali ostati na tržištu je prilično teško i zato je važno da se uči na tuđim primerima i greškama. Poznavanje tržišta, propisa i administracije nije nešto što treba da se zanemari. Besplatnih predavanja na te teme ima zaista puno i zbog toga ih treba iskoristiti.

Početnici u poslovanju često nemaju dovoljno strpljenja i to je neretko razlog brzog propadanja njihovog biznisa.

Ipak, oni koji svoj privatni posao žele da održe i dalje ravijaju, koriste dobre savete koje mogu dobiti na brojnim besplatnim obukama o poslovnom planiranju, propisima, porezima i drugim važnim oblastima privrednog sistema.

S tim u vezi, Regionalna razvojna agencija Bačka je za decembar pripremila dve besplatne obuke za početnike u poslovanju.

Predavanja na teme analize i vrednovanja poslovne ideje, pravnog osnova poslovanja, registracije privrednih subjekata, poreza i doprinosa, kao i izrade Biznis plana biće održane 11. i 12. decembra.

Obuka je namenjena svim nezaposlenim licima kao i fizičkim licima koja žele da dobiju više informacija o mogućnostima vezanim za pokretanje sopstvenog posla. Sertifikat koji se dobija po završetku obuke jedan je od uslova za konkurisanje za bespovratna sredstva kod Nacionalne službe za zapošljavanje.

Obuka o marketingu i prodaji, namenjena preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima, održaće se 13. i 14. decembra. Teme koje će se obrađivati biće, između ostalog, pozicioniranje na tržištu, zadovoljstvo kupaca, umrežavanje, psihologija prodaje i druga pitanja iz oblasti marketinga.

Obuke će se održati navedenim danima sa početkom u 10 časova, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na: 021/55-77-81 ili putem elektronske pošte na adresu: andrea.stijepic@rda-backa.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik