Krajem meseca otvaranje fabrike u Dobrincima

Otvaranje još jedne fabrike na području rumske opštine, očekuje se krajem ovog meseca, potvrdio je predsednik Slađan Mančić. U sremskom selu Dobrinci u procesu izgradnje je veliki fabrički pogon, investiran od strane Italijana – pod nazivom "La linea verde". U pitanju je fabrika za preradu i pakovanje povrća. Priliku za zaposlenje u ovom pogonu u Dobrincima dobiće veliki broj nezaposlenih. Fabrika za preradu i pakovanje povrća još jedna je investicija u sremskom okrugu. Ovo je veoma značajna investicija, kako za meštane sela Dobrinci, tako i za Opštinu. Položaj na kom niče pogon je povoljan, a smatra se da je veoma značajno što će meštani Dobrinaca osim u radnom pogonu, moći da prodaju svoje povrće fabrici. Predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić ima velika očekivanja u vezi sa ovom fabrikom.

Krajem meseca otvaranje fabrike u DobrincimaOtvaranje još jedne fabrike na području rumske opštine, očekuje se krajem ovog meseca, potvrdio je predsednik Slađan Mančić.

U sremskom selu Dobrinci u procesu izgradnje je veliki fabrički pogon, investiran od strane Italijana – pod nazivom "La linea verde". U pitanju je fabrika za preradu i pakovanje povrća.

Priliku za zaposlenje u ovom pogonu u Dobrincima dobiće veliki broj nezaposlenih. Fabrika za preradu i pakovanje povrća još jedna je investicija u sremskom okrugu. Ovo je veoma značajna investicija, kako za meštane sela Dobrinci, tako i za Opštinu.

Položaj na kom niče pogon je povoljan, a smatra se da je veoma značajno što će meštani Dobrinaca osim u radnom pogonu, moći da prodaju svoje povrće fabrici.

Predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić ima velika očekivanja u vezi sa ovom fabrikom.

Ova investicija je još jedan od dokaza da se Opština Ruma razvija i napreduje ubrzano, što je u više navrata prilikom poseta to istakao i predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirović, kao i sam predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik