Aviokompanija FlyBosnia osnovana u Sarajevu, upošljava kabinsko osoblje

Bez autora
Dec 07 2017

Nova aviokompanija pod nazivom FlyBosnia osnovana je u Bosni i Hercegovini sa sjedištem u Sarajevu. Kako saznajemo, FlyBosnia traži nove uposlenike koji će raditi kao dio kabinske posade. Sudeći prema oglasu za posao, FlyBosnia upošljava deset novih članova kabinskog osoblja. Aviokompanija je u oglasu opisana kao "nova, mlada i dinamična aviokompanija sa sjedištem u Sarajevu". Od budućih uposlenika očekuje se da govore engleski i bosanski jezik, dok je poznavanje arapskog jezika poželjno. Osnivači nove aviokompanije su predstavnica i direktor Al Shiddi grupacije, Nudžejma Skenderović i Sulaiman Abdullah Al Shiddi koji je ujedno i jedan od najvećih investitora iz Saudijske Arabije u našoj zemlji. Informacije o tome na kojim relacijama će putnici FlyBosnie imati mogućnost letjeti još nisu poznate. Pretpostavlja se kako će prve na listi biti arapske zemlje.

Aviokompanija FlyBosnia osnovana u Sarajevu, upošljava kabinsko osobljeNova aviokompanija pod nazivom FlyBosnia osnovana je u Bosni i Hercegovini sa sjedištem u Sarajevu. Kako saznajemo, FlyBosnia traži nove uposlenike koji će raditi kao dio kabinske posade.

Sudeći prema oglasu za posao, FlyBosnia upošljava deset novih članova kabinskog osoblja. Aviokompanija je u oglasu opisana kao "nova, mlada i dinamična aviokompanija sa sjedištem u Sarajevu".

Od budućih uposlenika očekuje se da govore engleski i bosanski jezik, dok je poznavanje arapskog jezika poželjno.

Osnivači nove aviokompanije su predstavnica i direktor Al Shiddi grupacije, Nudžejma Skenderović i Sulaiman Abdullah Al Shiddi koji je ujedno i jedan od najvećih investitora iz Saudijske Arabije u našoj zemlji.

Informacije o tome na kojim relacijama će putnici FlyBosnie imati mogućnost letjeti još nisu poznate. Pretpostavlja se kako će prve na listi biti arapske zemlje.

Podsjećamo, Al Shiddi grupacija u Sarajevu već posjeduje Sarajevo City Centar i hotel Bristol, a uskoro i luksuzno naselje Poljine Hills.

Naša zemlja nema svoju vlastitu aviokompaniju, s obzirom da je BH Airlines izgubio dozvolu za rad, a potom i imovinu zbog velikih dugova.

Web i Facebook stranica aviokompanije FlyBosnia su u pripremi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik