Ove tvrtke su najveći dužnici državi

Bez autora
Dec 10 2017

Uprava za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine objavila je za prosinac popis najvećih dužnika po osnovu poreza na dodanu vrijednost.Kao što je slučaj bio i prethodnih nekoliko mjeseci, tvrtke na vrhu popisa nisu mijenjale raspored, ali jesu iznose koje po ovoj osnovi duguju Bosni i Hercegovine. Lider je i dalje KJKP GRAS koji za PDV državi duguje čak 22,368,711 konvertibilnih maraka. Na drugom mjestu ove nepopularne liste МБ - КЕКЕРОВИЋ д.о.о. iz Laktaša. Dug ovog poduzeća za PDV iznosi 11,411,914 KM dok treće mjesto zauzima Đuša d.o.o. iz Fojnice sa 8,990,692 KM duga.

Ove tvrtke su najveći dužnici državiUprava za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine objavila je za prosinac popis najvećih dužnika po osnovu poreza na dodanu vrijednost.

Kao što je slučaj bio i prethodnih nekoliko mjeseci, tvrtke na vrhu popisa nisu mijenjale raspored, ali jesu iznose koje po ovoj osnovi duguju Bosni i Hercegovine, javlja N1.

Lider je i dalje KJKP GRAS koji za PDV državi duguje čak 22,368,711 konvertibilnih maraka. Na drugom mjestu ove nepopularne liste МБ - КЕКЕРОВИЋ д.о.о. iz Laktaša. Dug ovog poduzeća za PDV iznosi 11,411,914 KM dok treće mjesto zauzima Đuša d.o.o. iz Fojnice sa 8,990,692 KM duga.

Četvrti dužnik je Federalna direkcija robnih rezervi pet je MASS д.о.о. Бијељина. Slijede Elipsa d.o.o. Posušje, Osmex d.o.o. Sarajevo te Janus d.o.o. Brčko Distrikt.

Cjelovit popis dužnika pod osnovu PDV-a u Bosni i Hercegovini pogledajte OVDJE.

Naime, popis je zaključen početkom prosinca 2017. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik