Osniva se Udruga dobavljača Agrokora

Bez autora
Dec 11 2017

Osnivačka skupština buduće Udruge dobavljača Agrokora zakazana je za srijedu 13. prosinca 2017. u prostorijama Kraša. Proizvođači i dobavljači Agrokora svjesni su važnosti buduće opstojnosti koncerna kao i uloge održavanja cjelokupnog sustava maloprodaje i veleprodaje koju su preuzeli na sebe. Osim toga, dobavljači su prepoznali da samostalnim djelovanjem ne mogu na adekvatan način ostvariti zadane ciljeve održivosti vlastitog poslovanja te da samo formalnim udruživanjem mogu osnažiti nastojanja da zaštite interese svih dobavljača Agrokora. Buduća udruga bit će u potpunosti uključiva i otvorena prema svim dobavljačima bez obzira na veličinu i vrstu tražbine s temeljnim ciljem zaštite zajedničkih interesa, ali i željom da bude partner 'domaćim bankama' te izvanrednoj upravi u nadolazećem razdoblju.

Osniva se Udruga dobavljača AgrokoraOsnivačka skupština buduće Udruge dobavljača Agrokora zakazana je za srijedu 13. prosinca 2017. u prostorijama Kraša. Proizvođači i dobavljači Agrokora svjesni su važnosti buduće opstojnosti koncerna kao i uloge održavanja cjelokupnog sustava maloprodaje i veleprodaje koju su preuzeli na sebe.

Osim toga, dobavljači su prepoznali da samostalnim djelovanjem ne mogu na adekvatan način ostvariti zadane ciljeve održivosti vlastitog poslovanja te da samo formalnim udruživanjem mogu osnažiti nastojanja da zaštite interese svih dobavljača Agrokora.

Buduća udruga bit će u potpunosti uključiva i otvorena prema svim dobavljačima bez obzira na veličinu i vrstu tražbine s temeljnim ciljem zaštite zajedničkih interesa, ali i željom da bude partner 'domaćim bankama' te izvanrednoj upravi u nadolazećem razdoblju.

Na osnivačkoj skupštini udruge u srijedu donijet će se statut udruge te izabrati sva tijela – predsjednik, upravni odbor i nadzorni odbor.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik