„Ikea“ nudi ženama test na trudnoću, a posle popust na dečje krevece

Bez autora
Jan 14 2018

Švedski proizvođač nameštaja „Ikea“ objavio je novu reklamu, koja je istovremeno i test za trudnoću.Naime, „Ikea“ poziva žene da se pomokre na reklamu, kao što bi učinile s tradicionalnim testom na trudnoću, nakon čega će se, ukoliko su trudne, na papiru pojaviti kod za popust na dečje krevece koji mogu iskoristiti u prodavnicama te kompanije. Mokrenje na ovu reklamu moglo bi vam promeniti život, poručuje „Ikea“ u novoj reklami, objavljenoj u časopisu Amelija.

„Ikea“ nudi ženama test na trudnoću, a posle popust na dečje kreveceŠvedski proizvođač nameštaja „Ikea“ objavio je novu reklamu, koja je istovremeno i test za trudnoću.

Naime, „Ikea“ poziva žene da se pomokre na reklamu, kao što bi učinile s tradicionalnim testom na trudnoću, nakon čega će se, ukoliko su trudne, na papiru pojaviti kod za popust na dečje krevece koji mogu iskoristiti u prodavnicama te kompanije.

„Mokrenje na ovu reklamu moglo bi vam promeniti život“, poručuje „Ikea“ u novoj reklami, objavljenoj u časopisu Amelija.

Test za trudnoću nalazi se na dnu stranice sa reklamnom fotografijom dečjeg kreveca, a trudnice koje donesu pozitivan test u neku od prodavnica ove kompanije, krevetac mogu da kupe upola cene, s tim da su test za trudnoću i popust dostupni samo u Švedskoj.

Reklama, koju je kreirala švedska agencija „Lkestam hols“, služi i kao besplatan test na trudnoću, jer je korišćena tehnologija slična onoj koja se može naći u specijalnim takvim testovima, a zasnovana je na antitelima koja se vezuju za hormon trudnoće, što dovodi do promene boje, prenosi Indipendent.

Društvene mreže pune su komentara na novu reklamu švedske kompanije, a većina korisnika je, navodi se, impresionirana njenom inovacijom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik