Sajam zapošljavanja u Banjaluci: Traže sezonske radnike za Ameriku

Bez autora
Feb 14 2018

Agencija Experience saradnji sa američkim sponzorima organizuje sajam zapošljavanja koji će se održati 14.02.2018. godine u Banjaluci. Studenti će imati mogućnost da uživo sa sponzorima razgovaraju o pozicijama, poslovima i uslovima za rad preko ljeta u Americi.Work and Travel USA je program odobren od strane američkog State Demartmene – a , na kojem godišnje učestvuje 100.000 studenata iz cijelog svijeta. Program podrazumijeva mogućnost da studenti borave i rade četiri mjeseca u Sjedinjenim Američkim državama, te peti mjesec da putuju.

Sajam zapošljavanja u Banjaluci: Traže sezonske radnike za AmerikuAgencija Experience saradnji sa američkim sponzorima organizuje sajam zapošljavanja koji će se održati 14.02.2018. godine u Banjaluci. Studenti će imati mogućnost da uživo sa sponzorima razgovaraju o pozicijama, poslovima i uslovima za rad preko ljeta u Americi.

Work and Travel USA je program odobren od strane američkog State Demartmene – a , na kojem godišnje učestvuje 100.000 studenata iz cijelog svijeta. Program podrazumijeva mogućnost da studenti borave i rade četiri mjeseca u Sjedinjenim Američkim državama, te peti mjesec da putuju.

Poslovi koji Work and Travel USA program nudi se nalaze na turistički atraktivnim lokacijama. Experience u ponudi ima preko 70 lokacija, neke od lokacija su ostrva, potom istočna i zapadna obala.

Bitno je naglasiti da su svi poslovi sezonskog karaktera. Za rad preko ljeta u Americi nije potrebno specijalno radno iskustvo u oblasti turizma. Kada se pristupi Work and Travel USA programu, odabere lokacija i pogledaju poslovi koji odgovaraju, potrebno je da se prođe intervju sa poslodavcem.

Velika prednost sajma zapošljavanja je što studenti mogu uživo da razgovaraju sa sponzorima koji su svakako glavni faktor u pronalasku sezonskog posla u Americi. Na sajmu zapošljavanja studenti će razgovarati sa sponzorima o broju sati koje će raditi, o dužnostima na radnom mjestu, plaćanju i svemu što je potrebno da student sazna i spremi se za rad preko ljeta.

Sajam zapošljavanja će se održati 14. 02. 2018. u Experience Work and Travel USA agenciji u Banjoj Luci, u Ulici Vojvode Stepe Stepanovića 95a (preko puta Inermezzo kafića).

"Work and Travel USA" program je dobra prilika da se steknu nova radna i druga iskustva a pritom dobra prilika za obilazak mjesta iz snova, koja možda nikad ne bih bila u mogućnosti da obižem. Pritom sam zaradila novac za sve svoje planove. Definitvno jedno od najljepših ljeta, dosta se radi ali se stiču i prijatelji za cijeli život. Jedina briga je posao a sve ostalo je opušteno. Ono što sam vidjela i doživjela sa najboljim prijateljima ne može se porediti ni sa čim. Za intervju bitno je da budete svoji, opušteni i pričate sasvim normalno", priča svoja iskustva Božana Bašić.

Da biste učestvovali u programu potrebno je zadovoljiti sledeće uslove:

  • Da ste student osnovnih ili diplomskih studija,
  • Da redovno polažete ispite
  • Da imate između 18 i 26 godina
  • Da posedujete nivo znanja engleskog jezika koji odgovara željenom poslu
  • Da posjedujete propisanu količinu novca prilikom ulaska u SAD.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik