"Srpski Davos" od 4. do 7. marta

Bez autora
Mar 04 2018

Glavna tema jubilarnog 25. Kopaonik biznis foruma, koji će biti održan od 4. do 7. marta 2018. na Kopaoniku, biće pitanje "Šta posle fiskalne konsolidacije?".Na pitanje "kako merama ekonomske politike fiskalnu stabilnost pretvoriti u održiv rast i razvoj" pokušaće da odgovori više od 1.300 učesnika, predstavnika države i regulatornih tela, diplomatskih predstavništava, međunarodnih finansijskih organizacija, kao i predstavnika realnog i finansijskog sektora.

"Srpski Davos" od 4. do 7. martaGlavna tema jubilarnog 25. Kopaonik biznis foruma, koji će biti održan od 4. do 7. marta 2018. na Kopaoniku, biće pitanje "Šta posle fiskalne konsolidacije?".

Na pitanje "kako merama ekonomske politike fiskalnu stabilnost pretvoriti u održiv rast i razvoj" pokušaće da odgovori više od 1.300 učesnika, predstavnika države i regulatornih tela, diplomatskih predstavništava, međunarodnih finansijskih organizacija, kao i predstavnika realnog i finansijskog sektora.

"Srpski Davos" će prvi put trajati četiri dana i biće ispunjen najvažnijim ekonomskim temama i preporukama u pravcu daljeg rasta i razvoja Srbije na putu fiskalne stabilnosti i održivog rasta.

Kopaonik biznis forum, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik