Mame se udružile u biznis klub

Bez autora
Feb 12 2018

Po ugledu na poslovne inkubatore ili klastere, predstavnice udruženja „Mame novosađanke" došle su na ideju da pokrenu takozvani "Mama biznis klub" koji bi mama preduzetnicama i onima koje to žele da postanu omogućio da rade i provode vreme sa svojom decom.Gotovo da nema majke koja bar jednom nije pomislila - kako bi bilo sjajno da pokrene sopstveni biznis. Međutim od ideje do realizacije deli ih briga o čuvanju dece, prostor u kome bi radile... One koje su postale preduzetnice kažu da bi volele da se ujedine i da zajedno rade u jednom prostoru.

Mame se udružile u biznis klubPo ugledu na poslovne inkubatore ili klastere, predstavnice udruženja „Mame novosađanke" došle su na ideju da pokrenu takozvani "Mama biznis klub" koji bi mama preduzetnicama i onima koje to žele da postanu omogućio da rade i provode vreme sa svojom decom. ...

Gotovo da nema majke koja bar jednom nije pomislila - kako bi bilo sjajno da pokrene sopstveni biznis. Međutim od ideje do realizacije deli ih briga o čuvanju dece, prostor u kome bi radile...One koje su postale preduzetnice kažu da bi volele da se ujedine i da zajedno rade u jednom prostoru.

Ideja projekta "Mama biznis kluba" zaživela je u septembru 2017. Međutim, zbog nedostatka finansijskih sredstava, ona je ostala na papiru.

Ukoliko imate ideju ili mogućnost za prostorom u kome bi "Mama biznis klub" mogao da se razvija, ili ste u mogućnosti da finansijski podržite ovu ideju, možete se javiti udruženju "Mame Novosađanke".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik