Đuro Đaković Montaža: Samo u siječnju ugovorili poslove za 25 milijuna eura

Bez autora
Feb 13 2018

Đuro Đaković Montaža prije tri mjeseca izašla je iz njemačkog koncerna Bilfinger, a vlasništvo su u preuzeli hrvatski menadžeri. Slavonskobrodska tvrtka s 850 radnika 2017. završila je s prihodima većim od 350 milijuna kuna, a ove godine očekuju povećanje od 5 posto. Trenutno rade na izgradnji energetskih i petrokemijskih postrojenja i cementara u 11 zemalja EU. 
– Izlaskom iz Bilfingera nismo izgubili ni jednog kupca iz tog koncerna, ali zato sada možemo ponovno raditi i s nekim tvrtkama koje su bile konkurenti Bilfingeru i koje nam prije nisu htjele dodijeliti ugovore, kaže predsjednik Uprave ĐĐ Montaže Drago Čugura.

Đuro Đaković Montaža: Samo u siječnju ugovorili poslove za 25 milijuna euraĐuro Đaković Montaža prije tri mjeseca izašla je iz njemačkog koncerna Bilfinger, a vlasništvo su u preuzeli hrvatski menadžeri. Slavonskobrodska tvrtka s 850 radnika 2017. završila je s prihodima većim od 350 milijuna kuna, a ove godine očekuju povećanje od 5 posto.

Trenutno rade na izgradnji energetskih i petrokemijskih postrojenja i cementara u 11 zemalja EU. 
– Izlaskom iz Bilfingera nismo izgubili ni jednog kupca iz tog koncerna, ali zato sada možemo ponovno raditi i s nekim tvrtkama koje su bile konkurenti Bilfingeru i koje nam prije nisu htjele dodijeliti ugovore – kaže predsjednik Uprave ĐĐ Montaže Drago Čugura.

U Europi i svijetu bilježe rast, ali na domaćem tržištu stagniraju zbog čega nisu zadovoljni. U siječnju su već ugovorili poslove u vrijednosti 25 milijuna eura, što je 50 posto godišnjeg prometa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik