Ukupan fond za "Uzmi račun i pobedi" 234 miliona dinara

Bez autora
Feb 18 2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević predstavio je pravila i nagradni fond novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug " u ukupnom iznosu od 117,3 miliona dinara, koje je danas usvojila Vlada Srbije.Đorđević je izneo podatak da će ukupno, u dva kruga igre, nagradni fond iznositi 234,6 miliona dinara, a pored mnogobrojnih robnih nagrada, biće dodeljeno i 11 stanova, od kojih je jedan u "Beogradu na vodi". On je podsetio na to da je još 2014. godine Vlada odlučila da se bori protiv sive ekonomije, i dodao da je donet i Akcioni plan u suzbijanju sive ekonomije do 2020. godine, sa vrlo jasnim zadacima.

Ukupan fond za "Uzmi račun i pobedi" 234 miliona dinaraMinistar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević predstavio je danas pravila i nagradni fond novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug " u ukupnom iznosu od 117,3 miliona dinara, koje je danas usvojila Vlada Srbije.

Đorđević je na konferenciji za novinare izneo podatak da će ukupno, u dva kruga igre, nagradni fond iznositi 234,6 miliona dinara, a pored mnogobrojnih robnih nagrada, biće dodeljeno i 11 stanova, od kojih je jedan u "Beogradu na vodi".

On je podsetio na to da je još 2014. godine Vlada odlučila da se bori protiv sive ekonomije, i dodao da je donet i Akcioni plan u suzbijanju sive ekonomije do 2020. godine, sa vrlo jasnim zadacima.

Jedna od mera koje je Vlada predvidela jeste i medijska i edukativna kampanja, istakao je ministar, dodavši da će se nagradna igra realizovati u dve faze i da je nagradni fond povećan na dva puta po 117 miliona dinara.

U prvom ciklusu biće dodeljeno pet stanova i 50 vozila, u drugom takođe pet stanova, plus jedan u "Beogradu na vodi" i 50 vozila. I u jednoj i u drugoj fazi biće podeljeni vaučeri, naveo je Đorđević.

On je poručio da je svrha nagradne igre podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije i motivacija za poštovanje propisa u ovoj oblasti.

Đorđević je naveo da građani mogu konačno da vide da država brine o njima, obezbeđujući im bolje uslove za sigurniju i lepšu budućnost, i dodao da svakom naplatom fiskalnog računa država može da izgradi deo novog puta, obnovi neke ustanove, izgradi vrtić, školu, jer je cilj Srbije da bude rame uz rame sa najsavremenijim državama Evropske unije.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug" trajaće od 3. do 31. marta i u njoj će biti podeljene brojne vredne nagrade u četiri izvlačenja. Pravo da učestvuju imaju sve punoletne osobe sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.

Potrebno je da učesnici u nagradnoj igri šalju koverte koje sadrže najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (slipova), izdatih na teritoriji Republike Srbije, minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu, odnosno slipu, a koji nisu stariji od 1. januara 2018. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik