Nekoliko je kandidata za novog povjerenika za Agrokor

Bez autora
Feb 21 2018

Nakon što je Ante Ramljak potvrdio da podnosi neopozivu ostavku, Vlada u što kraćem roku mora razriješiti aktualnog povjerenika za Agrokor i Trgovačkom sudu ponuditi njegova nasljednika. U razgovoru s vjerovnicima, koji su duboko uključeni u proces restrukturiranja Agrokora, doznaje se kako bi mogućeg novog povjerenika trebalo birati između Vladimira Bošnjaka i Zvonimira Mršića, bivšeg čelnika Podravke, dok se prema N1 neslužbeno kao mogući kandidati spominje i Fabris Peruško iz Uprave Tiska. Vladimir Bošnjak u Agrokor je stigao 2016. godine, a ranije je radio u Hypo Alpe-Adria banci.

Nekoliko je kandidata za novog povjerenika za AgrokorNakon što je Ante Ramljak  potvrdio da podnosi neopozivu ostavku, Vlada u što kraćem roku mora razriješiti aktualnog povjerenika za Agrokor i Trgovačkom sudu ponuditi njegova nasljednika.

U razgovoru s vjerovnicima, koji su duboko uključeni u proces restrukturiranja Agrokora, Večernji list doznaje kako bi mogućeg novog povjerenika trebalo birati između Vladimira Bošnjaka i Zvonimira Mršića, bivšeg čelnika Podravke, dok se prema N1 neslužbeno kao mogući kandidati spominje i Fabris Peruško iz Uprave Tiska.

Vladimir Bošnjak u Agrokor je stigao 2016. godine, a ranije je radio u Hypo Alpe-Adria banci. Prije toga bio je direktor u tvrtki TO ONE d.o.o., odgovoran za poslove financijskog savjetovanja pri spajanjima i preuzimanjima, a bio je zaposlen i na Zagrebačkoj burzi.

I Bošnjak i Mršić dio su najužeg tima dosadašnjeg vladinog povjerenika, uključeni su u procese i brzo bi mogli preuzeti konce u svoje ruke, doznaje Večernji od jednog od vjerovnika.

Premda je prvotna informacija bila da je Željko Perić to odbio, on se i dalje spominje kao jedan od mogućih kandidata. Perić je bio savjetnik Jadranke Kosor.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik