Heta poslala Damijana Jankovića u osobni stečaj

Bez autora
Mar 21 2018

Heta, "loša banka" bivše Hypo Alpe-Adria Bank, šalje Damijana Jankovića, starijeg sina ljubljanskog gradonačelnika Zorana Jankovića, u osobni stečaj. Okružni sud u Ljubljani je objavio poziv za pokretanje ličnog stečaja za Damijana Jankovića 13. ožujka a razlog su više od dva milijuna eura duga koji proizilaze iz garancija za poduzeća Bazi Dante i Electa. Electa Holding je krovno preduzeće porodice Janković i službeno je u vlasništvu braće Damijana i Jure Jankovića.

Heta poslala Damijana Jankovića u osobni stečajHeta, "loša banka" bivše Hypo Alpe-Adria Bank, šalje Damijana Jankovića, starijeg sina ljubljanskog gradonačelnika Zorana Jankovića, u osobni stečaj, izvijestio je list Finance pozivajući se na neslužbene izvore.

Okružni sud u Ljubljani je, prema ovom listu, objavio poziv za pokretanje ličnog stečaja za Damijana Jankovića 13. ožujka a razlog su više od dva milijuna eura duga koji proizilaze iz garancija za poduzeća Bazi Dante i Electa.

Electa Holding je krovno preduzeće porodice Janković i službeno je u vlasništvu braće Damijana i Jure Jankovića. Njegova glavna imovina je društvo Electa, koje se bavi investicijskim inženjeringom. U prošlosti je, između ostalog, gradilo Mercatorove trgovačke centre u vrijeme kada je Zoran Janković bio predsjednik njegove uprave.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik