CIK objavio tender za nabavku glasačkih listića

Bez autora
Apr 03 2018

Centralna izborna komisija BiH danas je objavila tender za nabavku glasačkih listića za ovogodišnje opšte izbore, koji će biti održani u prvoj nedjelji oktobra. Procijenjena ukupna vrijednost tendera koji obuhvata usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića iznosi 1,1 milion KM, bez uračunatog PDV-a. Tenderom, koji je objavljen na internet strani Komisije, predviđeno je da štampani materijal bude zaštićen od falsifikovanja i da nakon štampe bude isporučen u skladište CIK-a u Istočnom Sarajevu. Zainteresovani za učešće u ovoj javnoj nabavci ponude mogu slati do 15. maja, a CIK će među ponudama izabrati ekonomski najpovoljniju. Za sprovođenje ovogodišnjih opštih izbora u budžetu BiH namijenjeno je oko 8,5 miliona KM, a najveći dio ove sume predviđen je za naknade biračkim odborima - oko četiri miliona KM.

CIK objavio tender za nabavku glasačkih listićaCentralna izborna komisija (CIK) BiH danas je objavila tender za nabavku glasačkih listića za ovogodišnje opšte izbore, koji će biti održani u prvoj nedjelji oktobra.

Procijenjena ukupna vrijednost tendera koji obuhvata usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića iznosi 1,1 milion KM, bez uračunatog PDV-a.

Tenderom, koji je objavljen na internet strani Komisije, predviđeno je da štampani materijal bude zaštićen od falsifikovanja i da nakon štampe bude isporučen u skladište CIK-a u Istočnom Sarajevu.

Zainteresovani za učešće u ovoj javnoj nabavci ponude mogu slati do 15. maja, a CIK će među ponudama izabrati ekonomski najpovoljniju.

Za sprovođenje ovogodišnjih opštih izbora u budžetu BiH namijenjeno je oko 8,5 miliona KM, a najveći dio ove sume predviđen je za naknade biračkim odborima - oko četiri miliona KM.

Od ostatka sredstava biće finansirano štampanje glasačkih listića, distribucija i transport izbornog materijala biračima koji glasaju putem pošte, informativne kampanje, rad glavnog centra za brojanje, naknade za lica koja će biti zaposlena u Sekretarijatu CIK-a BiH na određeno vrijeme i po ugovoru o djelu, te druge aktivnosti u vezi a organizovanjem i sprovođenjem izbora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik