Er Srbija raspisala konkurs za nove članove kabinskog osoblja

Bez autora
Apr 22 2018

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, raspisala je konkurs za nove članove kabinskog osoblja koji će biti otvoren do 24. aprila i na koji se do sada prijavilo više od šest stotina potencijalnih kandidata.Tokom ovog i narednog vikenda, kompanija će obaviti proces selekcije kako bi se obezbedio izbor najboljih kandidata koji će se priključiti timu kabinskog osoblja Er Srbije. Predstavnici Sektora ljudskih resursa Er Srbije, zajedno sa Službom za procenu efikasnosti rada kabinskog osoblja, biće zaduženi za proces selekcije koji će između ostalog uključivati i test znanja engleskog jezika, grupnu vežbu i stručni intervju.

Novi konkurs Er Srbije izazvao veliko interesovanjeEr Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, raspisala je konkurs za nove članove kabinskog osoblja koji će biti otvoren do 24. aprila i na koji se do sada prijavilo više od šest stotina potencijalnih kandidata.

Tokom ovog i narednog vikenda, kompanija će obaviti proces selekcije kako bi se obezbedio izbor najboljih kandidata koji će se priključiti timu kabinskog osoblja Er Srbije.

Predstavnici Sektora ljudskih resursa Er Srbije, zajedno sa Službom za procenu efikasnosti rada kabinskog osoblja, biće zaduženi za proces selekcije koji će između ostalog uključivati i test znanja engleskog jezika, grupnu vežbu i stručni intervju. Proces selekcije organizovan je danas i biće ponovo organizovan još jednom, 28. aprila u prostorijama kompanije.

Ovom prilikom, Marko Babić direktor za ljudske resurse Er Srbije, rekao je:

„Izuzetno mi je drago što su se mladi ljudi u ovako velikom broju odazvali na naš konkurs i što su pokazali interesovanje da se priključe timu kabinskog osoblja Er Srbije. Siguran sam da se među odabranim mladim kandidatima nalaze oni koji gaje istinsku strast prema ovom uzbudljivom, dinamičnom, ali i odgovornom poslu.

Nove pozicije će omogućiti muškom i ženskom delu kabinskog osoblja ne samo da vide svet, već i da prođu najbolje obuke, postanu profesionalci.

Veliki broj prijavljenih kandidata dokaz je da Er Srbija predstavlja jednu od najuglednijih kompanija u Srbiji i pokazuje da smo poželjan poslodavac.“

Odabrani kandidati će sa stručnjacima za zapošljavanje avio-kompanije Er Srbija razgovarati o svojim profesionalnim interesovanjima i iz prve ruke se informisati o tome kako je to usluživati goste na visini od 10.000 metara, kao i o svim mogućnostima koje pruža ova kompanija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik