„Vansi” podnela prijavu Komisiji za zaštitu konkurencije

Bez autora
Apr 22 2018

Predsednik Komisije za zaštitu konkurencije Miloje Obradović izjavio je da se toj ustanovi francuska kompanija „Vansi” obratila povodom koncesije za aerodrom Beograd. „Vansi” je podneo prijavu koncentracije i on će biti obrađen u skladu sa zakonskim rokom koji Komisija ima od 30 dana, objasnio je Obradović. Rekao je da očekuje da će slučaj biti rešen od roku od 30 dana. Takođe je preneo da se „Vansi” obratio i u vezi zaštite podataka i da će, kako ističe Obradović, Komisija taj zaključak, koji već razmatra, doneti pre rešenja na prijavu koncentracije. On je, govoreći o radu Komisije, rekao da se rezultati rada cene i u Briselu, koji su dobri i po broju mišljenja, međunarodne aktivnosti.

„Vansi” podnela prijavu Komisiji za zaštitu konkurencijePredsednik Komisije za zaštitu konkurencije Miloje Obradović izjavio je da se toj ustanovi francuska kompanija „Vansi” obratila povodom koncesije za aerodrom Beograd.

„Vansi” je podneo prijavu koncentracije i on će biti obrađen u skladu sa zakonskim rokom koji Komisija ima od 30 dana”, objasnio je Obradović.

Rekao je da očekuje da će slučaj biti rešen od roku od 30 dana.

Takođe je preneo da se „Vansi” obratio i u vezi zaštite podataka i da će, kako ističe Obradović, Komisija taj zaključak, koji već razmatra, doneti pre rešenja na prijavu koncentracije.

Obradović je, govoreći o radu Komisije, rekao da se rezultati rada cene i u Briselu, koji su dobri i po broju mišljenja, međunarodne aktivnosti.

„Naš posao je pre svega da radimo što više sektorskih analiza, da životni standard građana bude bolji, da sve kartele otkrijemo i kaznimo”, istakao je on.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik