"Dekatlon" dolazi u Beograd?

Bez autora
Apr 24 2018

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se u Starom dvoru sa predstavnicima kompanije "Dekatlon" koji su najavili, da je u planu da gradnja njihovog objekta krene početkom 2019., a da otvaranje bude do leta iste godine. Predstavnici kompanije "Dekatlon", svetskog maloprodajnog sportskog lanca istakli su, na sastanku sa Sinišom Malim, da žele što pre dođu u Beograd i da počnu da grade objekte.Direktor za razvoj Havijer Galis i direktor te kompanije za – Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju Majkl Kapler su naveli da je u planu da gradnja njihovog objekta krene početkom sledeće godine, a da otvaranje bude do leta 2019.

"Dekatlon" dolazi u Beograd?Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se u Starom dvoru sa predstavnicima kompanije "Dekatlon" koji su najavili, da je u planu da gradnja njihovog objekta krene početkom 2019., a da otvaranje bude do leta iste godine.

Predstavnici kompanije "Dekatlon", svetskog maloprodajnog sportskog lanca istakli su, na sastanku sa Sinišom Malim, da žele što pre dođu u Beograd i da počnu da grade objekte.

Direktor za razvoj Havijer Galis i direktor te kompanije za – Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju Majkl Kapler su naveli da je u planu da gradnja njihovog objekta krene početkom sledeće godine, a da otvaranje bude do leta 2019.

"Predstavnici kompanije 'Dekatlon' su istakli da imaju volju da što pre dođu u Beograd i da počnu da grade objekte, s obzirom na to da je reč o odličnom tržištu i da se grad ubrzano razvija", navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Mali je istakao da je Beograd postao grad kranova, da se gradi "na svakom koraku" i da je u gradu nezaposlenost na istorijskom minimumu.

"Beograd se promenio, prošle i ove godine u našem gradu su otvoreni 'Ikea' i hotel 'Hilton', a 'Dekatlon' je još jedno veliko svetsko ime koje će doći u naš grad", rekao je Mali.

Navodi da je taj dolazak važan jer znači i više radnih mesta, što je apsolutni prioritet.

"Započinjemo novi investicioni ciklus, i mnogo nam je lakše da privučemo investitore, s obzirom na to da smo konsolidovali javne finansije", rekao je gradonačelnik i preneo investitorima da će im njegov tim biti na raspolaganju, kako bi što pre mogli da krenu da grade.

"Dekatlon" je svetski maloprodajni sportski lanac, koji je prisutan u više od 40 zemalja, sa oko 1.350 prodavnica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik