Sirijska aviokompanija želi od juna letove za Beograd

Prema tvrdnjama portala aviatica.rs, sirijska aviokompanija "Čem vings" želi da od 1. juna ove godine poveže direktnim letom Damask i Beograd. Navodi se da su u planu tri leta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom, avionom "Erbas A320" sa 156 putničkih mesta. Ova kompanija je na sajtu objavila informaciju da uskoro otvara nove linije, ali Beograd nije konkretno pomenut. Međutim saznaje se da je zahtev za izdavanje dozvole već podnet Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije i da se nalazi u redovnoj proceduri. Navodi se da su zbog građanskog rata u Siriji sve strane aviokompanije suspendovale letove ka Damasku i Alepu, a da "Čem vings" uprkos ratu obavlja redovan saobraćaj ka nekoliko gradova u Turskoj - Istanbulu i Adani, kao i Bliskom istoku - Kuvajtu, Kartumu, Bagdadu, Muskatu, Dohi i Dubaiju.

Sirijska aviokompanija želi od juna letove za BeogradPrema tvrdnjama portala aviatica.rs, sirijska aviokompanija "Čem vings" (Cham Wings) želi da od 1. juna ove godine poveže direktnim letom Damask i Beograd.

Navodi se da su u planu tri leta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom, avionom "Erbas A320" sa 156 putničkih mesta.

Portal prenosi da je ova kompanija na sajtu objavila informaciju da uskoro otvara nove linije, ali Beograd nije konkretno pomenut. Međutim, srpski portal saznaje da je zahtev za izdavanje dozvole već podnet Direktoratu civilnog vazduhoplovstva (DCV) Republike Srbije i da se nalazi u redovnoj proceduri.

Navodi se da su zbog građanskog rata u Siriji sve strane aviokompanije suspendovale letove ka Damasku i Alepu, a da "Čem vings" uprkos ratu obavlja redovan saobraćaj ka nekoliko gradova u Turskoj - Istanbulu i Adani, kao i Bliskom istoku - Kuvajtu, Kartumu, Bagdadu, Muskatu, Dohi i Dubaiju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik