Đuro Đaković ugovorio posao težak 33,1 milijun kuna

Bez autora
May 20 2018

Slavonskobrodska tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila sklopila je s njemačkom tvrtkom GATX Rail Germany GmbH sklopila ugovor o isporuci teretnih vagona za prijevoz kolutova lima u vrijednosti 33,1 milijuna kuna. Vagoni će biti proizvedeni i isporučeni tijekom trećeg kvartala ove godine. Vagoni tipa Shimmns TTU su zatvoreni četveroosovinski vagoni namijenjeni prijevozu kolutova lima, primarno korištenih u automobilskoj industriji. Kolutovi se postavljaju u kolijevke opremljene posebno dizajniranim mehanizmom za učvršćenje, a od meteoroloških i drugih utjecaja zaštićeni su pomičnim ceradnim sustavom. Ovim sustavom omogućen je utovar i istovar korištenjem dizalice s hvataljkama, magnetom ili C-kukom, ali i bočni pristup za utovar korištenjem viličara.

Đuro Đaković ugovorio posao težak 33,1 milijun kunaSlavonskobrodska tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila sklopila je s njemačkom tvrtkom GATX Rail Germany GmbH sklopila ugovor o isporuci teretnih vagona za prijevoz kolutova lima u vrijednosti 33,1 milijuna kuna.

Vagoni će biti proizvedeni i isporučeni tijekom trećeg kvartala ove godine. Vagoni tipa Shimmns TTU su zatvoreni četveroosovinski vagoni namijenjeni prijevozu kolutova lima, primarno korištenih u automobilskoj industriji.

Kolutovi se postavljaju u kolijevke opremljene posebno dizajniranim mehanizmom za učvršćenje, a od meteoroloških i drugih utjecaja zaštićeni su pomičnim ceradnim sustavom.

Ovim sustavom omogućen je utovar i istovar korištenjem dizalice s hvataljkama, magnetom ili C-kukom, ali i bočni pristup za utovar korištenjem viličara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik