Britanski mlijarder Richard Bronson osnovao kompaniju u BiH

Bez autora
Jun 10 2018

U Bosni i Hercegovini je nedavno osnovana kompanija Virgin Pulse d.o.o, koja je dio velike svjetske grupacije Virgin. Vlasnik grupacije Virgin je britanski milijarder Richard Branson, jedan od najpoznatijih biznismena današnjice. Osnivač kompanije Virgin Pulse d.o.o u Bosni i Hercegovini je Virgin Pulse Inc. iz Massachusettsa, Sjedinjenih Američkih Država. Virgin Pulse d.o.o. osnovan je u Tuzli, a bavi se, kako to stoji u Registru poslovnih subjekata u Bosni i Hercegovini, računarskim programiranjem i consultingom. Direktorica je Sarah Moskowitz, a jedan od izvršnih direktora Haris Rustemović. Grupacija Virgin ima urede širom svijeta, a kompanija osnovana u Tuzli bit će dio globalnog tima ove kompanije.

Britanski mlijarder Richard Bronson osnovao kompaniju u BiHU Bosni i Hercegovini je nedavno osnovana kompanija Virgin Pulse d.o.o, koja je dio velike svjetske grupacije Virgin.

Vlasnik grupacije Virgin je britanski milijarder Richard Branson, jedan od najpoznatijih biznismena današnjice. Osnivač kompanije Virgin Pulse d.o.o u Bosni i Hercegovini je Virgin Pulse Inc. iz Massachusettsa, Sjedinjenih Američkih Država.

Virgin Pulse d.o.o. osnovan je u Tuzli, a bavi se, kako to stoji u Registru poslovnih subjekata u Bosni i Hercegovini, računarskim programiranjem i consultingom. Direktorica je Sarah Moskowitz, a jedan od izvršnih direktora Haris Rustemović.

Grupacija Virgin ima urede širom svijeta, a kompanija osnovana u Tuzli bit će dio globalnog tima ove kompanije.

Virgin Pulse sarađuje su svjetskim gigantima kao što su Coca-Cola, Siemens, HP, UBS Bank, Bank of America, Aetna, SAP, Cummins, UniCredit Group, Skandia, Nestle, Thomson Reuters i mnogim drugima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik