Prvi stanovi za sektor bezbednosti u Nišu, Vranju i Sremskoj Mitrovici

Bez autora
Jun 13 2018

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je sinoć da će stanovi za pripadnike bezbednosnih službi biti najpre građeni u Nišu, Vranju i Sremskoj Mitrovici.Mihajlović je istakla da je Vlada Srbije donela odluku o tome da Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture bude investitor ovog važnog projekta. Iz budžetske rezerve izdvojićemo novac za početak izgradnje, a potom sledi raspisivanje tendera i odabir izvođača, da bi krajem avgusta mogla da počne gradnja u ova tri grada, ukazala je ona.

Prvi stanovi za sektor bezbednosti u Nišu, Vranju i Sremskoj MitroviciPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je sinoć da će stanovi za pripadnike bezbednosnih službi biti najpre građeni u Nišu, Vranju i Sremskoj Mitrovici.

Mihajlović je istakla da je Vlada Srbije donela odluku o tome da Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture bude investitor ovog važnog projekta.

Iz budžetske rezerve izdvojićemo novac za početak izgradnje, a potom sledi raspisivanje tendera i odabir izvođača, da bi krajem avgusta mogla da počne gradnja u ova tri grada, ukazala je ona.

Prema njenim rečima, u prvoj fazi realizacije projekta biće izgrađeno 1.578 stanova, za šta će biti izdvojeno 64 miliona evra iz budžeta, dok će do 2020. godine biti izgrađeno 5.200 stanova za pripadnike službi bezbednosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik