HT će godišnje modernizirati 25 govornica

Bez autora
Jun 14 2018

Hrvatski telekom zamijenit će dio starih telefonskih govornica, i to onih na najfrekventnijim lokacijama, s reklamnim panoima koji imaju i mogućnost telefoniranja, tvrtke Go2Digital. Suosnivač Go2Digitala je Ante Filipović, poznati marketingaš i vlasnik tvrtke Centar media plus. HT je modernizaciju telefonskih govornica započeo lani u svibnju, kada je sa slovenskim startupom Vendotelom postavio prvih deset digitalnih govornica u Zadru. Osnivač Vendotela i bivši ministar prometa slovenske Vlade Samo Omerznel tada je procijenio da taj posao godišnje vrijedi do 250 mil. kuna. S Go2Digitalom, koji operativno vodi Edin Pašalić, HT je postavio dvije govornice, a do rujna postavit će ih još 20. Plan je zamjenjivati ih 25 godišnje.

HT će godišnje modernizirati 25 govornicaHrvatski telekom zamijenit će dio starih telefonskih govornica, i to onih na najfrekventnijim lokacijama, s reklamnim panoima koji imaju i mogućnost telefoniranja, tvrtke Go2Digital.

Suosnivač Go2Digitala je Ante Filipović, poznati marketingaš i vlasnik tvrtke Centar media plus.

HT je modernizaciju telefonskih govornica započeo lani u svibnju, kada je sa slovenskim startupom Vendotelom postavio prvih deset digitalnih govornica u Zadru.

Osnivač Vendotela i bivši ministar prometa slovenske Vlade Samo Omerznel tada je procijenio da taj posao godišnje vrijedi do 250 mil. kuna.

S Go2Digitalom, koji operativno vodi Edin Pašalić, HT je postavio dvije govornice, a do rujna postavit će ih još 20. Plan je zamjenjivati ih 25 godišnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik