Briljantna marketinška kampanja američkog lanca picerija

Bez autora
Jun 18 2018

Picerije „Dominoz“ pokrenule su genijalnu reklamnu kampanju, a istovremeno čineći dobru stvar za čitave zajednice. Znajući da rupe na putevima mogu da pokvare utisak o njihovim picama, picerije „Dominoz“ su odlučile da učine nešto konkretno po tom pitanju.U više gradova širom SAD, picerije „Dominoz“ angažovale su ekipe putara sa mehanizacijom koji popunjavaju rupe na putevima. U čitavu akciju uključili su obične ljude, koji mogu da ih kontaktiraju ili na društvenim mrežama nominuju rupe koje bi želeli da budu popunjene.

Briljantna marketinška kampanja američkog lanca picerijaPicerije „Dominoz“ pokrenule su genijalnu reklamnu kampanju, a istovremeno čineći dobru stvar za čitave zajednice. Znajući da rupe na putevima mogu da pokvare utisak o njihovim picama, picerije „Dominoz“ su odlučile da učine nešto konkretno po tom pitanju.

U više gradova širom SAD, picerije „Dominoz“ angažovale su ekipe putara sa mehanizacijom koji popunjavaju rupe na putevima.

U čitavu akciju uključili su obične ljude, koji mogu da ih kontaktiraju ili na društvenim mrežama nominuju rupe koje bi želeli da budu popunjene.

Akcija "Paving for Pizza" naišla je na izuzetno dobre reakcije ne samo lokalnih zajednica već se vrlo brzo za nju pročulo i na društvenim mrežama.

Mnogi komentarišu da je ovo savršen vid marketinga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik