Velpro potpisao ugovor o suradnji s Udrugom trgovaca Sjever Plus

Bez autora
Jun 18 2018

Velpro i Udruga trgovaca Sjever Plus potpisali su ugovor o suradnji za 2018. godinu te tako potvrdili zajedničku predanost pružanju usluge najviše kvalitete krajnjim kupcima kroz međusobnu trgovačku, logističku i marketinšku podršku. Udruga trgovaca Sjever Plus okuplja 36 članova s ukupno 75 prodavaonica na području Zagrebačke, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije. Ugovor o suradnji potpisali su Čedomir Momčilović, predsjednik Udruge trgovaca Sjever Plus i Marko Malić, direktor sektora prodaje Velpra.

Velpro potpisao ugovor o suradnji s Udrugom trgovaca Sjever PlusVelpro i Udruga trgovaca Sjever Plus potpisali su ugovor o suradnji za 2018. godinu te tako potvrdili zajedničku predanost pružanju usluge najviše kvalitete krajnjim kupcima kroz međusobnu trgovačku, logističku i marketinšku podršku.

Udruga trgovaca Sjever Plus okuplja 36 članova s ukupno 75 prodavaonica na području Zagrebačke, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije. Ugovor o suradnji potpisali su Čedomir Momčilović, predsjednik Udruge trgovaca Sjever Plus i Marko Malić, direktor sektora prodaje Velpra.

„Povoljni uvjeti i stabilnost u nabavi neophodni su za profitabilnost naših trgovaca, stoga nam je iznimno drago što u svakodnevnom poslovanju imamo podršku Velpra, i na razini osiguravanja roba i usluga, i na razini pravodobne i kvalitetne komunikacije. Obilazak naših članica, komunikacija o asortimanu, akcijama, isporukama robe i drugim pitanjima velika im je pomoć u svakodnevnom poslovanju te pružanju kvalitetne usluge krajnjim kupcima, koja nam je u zajedničkom fokusu i na prvom mjestu u svim našim aktivnostima. Takav odnos temeljen na obostranim pogodnostima i povjerenju neizostavna je karika uspješnog nastavka poslovanja naših članova", izjavio je Čedomir Momčilović, predsjednik Udruge trgovaca Sjever Plus.

„Udruženja malih trgovaca važni su poslovni partneri Velpra i ovakvim suradnjama nastojimo dati doprinos jačanju njihove pozicije na hrvatskom tržištu, svjesni kako im je potrebna neprestana i čvrsta podrška u opskrbi širokog asortimana roba i usluga. Osim u opskrbi, nastojimo biti pouzdan partner i u dijeljenju znanja stečenih kroz godine iskustva u veleprodaji i primjeni svjetskih standarda i tehnologija u upravljanju trgovinom, a sve kako bi mali trgovci dodatno unaprijedili svoje svakodnevno poslovanje", izjavio je Marko Malić, direktor sektora prodaje Velpra.

Kroz svojih 17 veleprodajnih centra diljem Hrvatske te profesionalnim pristupom, kvalitetom i širinom asortimana i usluga, Velpro je u mogućnosti u potpunosti odgovoriti svim zahtjevima i potrebama tržišta tijekom cijele godine. Na preko 75.000 kvadratnih metara skladišnog prostora u 14 gradova kupcima je svakodnevno na raspolaganju više od 8.000 različitih artikala, što im jamči da će pronaći sve za svoje poslovanje na jednom mjestu.

Kupcima se nudi i mogućnost online narudžbe putem internetske stranice online.velpro.hr, a svojom raširenom logističkom mrežom te brzom i pouzdanom dostavom Velpro jamči isporuku u svim dijelovima Hrvatske u roku jednog dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik