Poziv za besplatnu obuku operatera za rad na CNC mašinama

Bez autora
Jun 18 2018

Udruženje građana “Mreža novih ideja” Banjaluka objavilo je javni poziv za besplatnu obuku sedam operatera za rad na CNC mašinama, koja će polovinom avgusta biti realizovana u prostorijama banjalučkog Mašinskog fakulteta.CNC mašina je vrsta obradne mašine koja sve operacije realizuje prema unesenom alfanumeričkom kodu preko računarske upravljačke jedinice koja direktno upravlja radom mašine. Javni poziv je otvoren do 15. jula, a prijaviti se mogu nezaposlena lica prijavljena na Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske - filijala Banjaluka sa mjestom prebivališta na području grada, te da nisu starija od 30 godina.

Poziv za besplatnu obuku operatera za rad na CNC mašinamaUdruženje građana “Mreža novih ideja” Banjaluka objavilo je javni poziv za besplatnu obuku sedam operatera za rad na CNC mašinama, koja će polovinom avgusta biti realizovana u prostorijama banjalučkog Mašinskog fakulteta.

CNC mašina je vrsta obradne mašine koja sve operacije realizuje prema unesenom alfanumeričkom kodu preko računarske upravljačke jedinice koja direktno upravlja radom mašine.

Javni poziv je otvoren do 15. jula, a prijaviti se mogu nezaposlena lica prijavljena na Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske - filijala Banjaluka sa mjestom prebivališta na području grada, te da nisu starija od 30 godina.

“Obuka novih CNC operatera, putem prilagođenih materijala i praktične komponente, predstavlja aktivnost žMreže novih idejaž, kako bi se nezaposlenim mladim pružila prilika da aktivnije i sa širim dijapazonom mogućnosti i vještina učestvuju na tržištu rada, te pronađu zaposlenje u što kraćem roku.

Tome u prilog govori i činjenica da su operateri CNC mašina deficitaran kadar na tržištu rada u Republike Srpske i BiH”, saopštili su iz ovog udruženja.

Biografiju i motivaciono pismo potrebno je poslati putem elektronske pošte na adresu nvo.mni@gmail.com.

Ovaj projekat finansijski je podržao grad Banjaluka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik