Planirate iznajmiti apartman na Jadranu, pogledajte cijene

Bez autora
Jul 11 2018

Prosječna dnevna cijena iznajmljivanja turističkog apartmana u Hrvatskoj iznosi 63 evra, a cijene variraju od 20 do čak 500 evra za dan najma. Privatni smještaj u ovoj regiji bilježi najveći interes posjetilaca u prvoj polovini godine, ali i najpovoljnije cijene u sezoni, poređimo li ih s ostalim priobalnim regijama. Najviše apartmana iz ove regije nudi se u Zadru, Vodicama te Viru i Biogradu na Moru. Prosječna cijena najma u Zadru iznosi 62 evra za dan, koliko je i u Biogradu na Moru, dok istovremeno prosječna cijena najma apartmana na Viru iznosi 56 evra za dan, a u Vodicama 57 evra. U ovoj regiji apartmani se mogu naći za 40 evra po danu, no prosječna cijena iznosi 73 evra.

Planirate iznajmiti apartman na Jadranu, pogledajte cijeneProsječna dnevna cijena iznajmljivanja turističkog apartmana u Hrvatskoj iznosi 63 evra, a cijene variraju od 20 do čak 500 evra za dan najma, pokazuje analiza ponude na portalu Njuškalo, a piše tportal.

Sjeverna Dalmacija

Privatni smještaj u ovoj regiji bilježi najveći interes posjetilaca u prvoj polovini godine, ali i najpovoljnije cijene u sezoni, poređimo li ih s ostalim priobalnim regijama. Najviše apartmana iz ove regije nudi se u Zadru, Vodicama te Viru i Biogradu na Moru. Prosječna cijena najma u Zadru iznosi 62 evra za dan, koliko je i u Biogradu na Moru, dok istovremeno prosječna cijena najma apartmana na Viru iznosi 56 evra za dan, a u Vodicama 57 evra.

Srednja Dalmacija

U ovoj regiji apartmani se mogu naći za 40 evra po danu, no prosječna cijena iznosi 73 evra. Najviše apartmana se nudi u Splitu, Makarskoj te Omišu. Iako se mogu naći i za 50 evra, prosječna dnevna cijena najma turističkog apartmana u Splitu usred sezone iznosi 80 evra.

Istovremeno, u Makarskoj se prosječno cijene kreću oko 64 evra, dok ćete u Omišu za dan najma apartmana trebati izdvojiti 72 evra. Neka od povoljnijih mjesta u ovoj regiji, prema cijeni najma apartmana, su Seget i Okrug.

Južna Dalmacija

Očekivano, najviše cijene u ovoj regiji su u Dubrovniku, u kojem prosječna cijena najma apartmana po danu iznosi 84 evra, no variraju od 60 pa do više od 150 evra. Uz Dubrovnik, najviše se apartmana u Južnoj Dalmaciji nudi uOrebiću te na Korčuli.

Istra, Kvarner i Primorje

Gledamo li Istru te Kvarner i Primorje, najveća ponuda apartmana je u Crikvenici, na Rabu te u Novom Vinodolskom i Omišlju. Prosječna cijena apartmana u Crikvenici u sezoni iznosi 67 evra, dok je na Rabu ona 63 evra po danu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik