Postavljanje fotografija iz rominga na društvene mreže košta 600 dinara

Bez autora
Jul 18 2018

Srpske turiste koji budu želeli da na društvene mreže ovo leta direktno postave fotografiju sa grčkih plaža to bi moglo da košta čak 600 dinara, ukoliko ne koriste "vaj-faj", već mobilne podatke u romingu.Jedna fotografija na Fejsbuku, Instagramu ili bilo kojoj društvenoj mreži srpskog turistu u Grčkoj može da košta i do 600 dinara, budući da 100 kilobajta košta 60 dinara, a za jednu fotografiju potreban je jedan megabajt. Najbolje je da građani prilikom putovanje u inostranstvo isključe svoje telefone sa rominga i tako su zaštićeni da neće koristiti neželjene usluge koje su veoma skupe.

Postavljanje fotografija iz rominga na društvene mreže košta 600 dinaraSrpske turiste koji budu želeli da na društvene mreže ovo leta direktno postave fotografiju sa grčkih plaža to bi moglo da košta čak 600 dinara, ukoliko ne koriste "vaj-faj", već mobilne podatke u romingu.

Jedna fotografija na Fejsbuku, Instagramu ili bilo kojoj društvenoj mreži srpskog turistu u Grčkoj može da košta i do 600 dinara, budući da 100 kilobajta košta 60 dinara, a za jednu fotografiju potreban je jedan megabajt, preneo je B92.

"Najbolje je da građani prilikom putovanje u inostranstvo isključe svoje telefone sa rominga i tako su zaštićeni da neće koristiti neželjene usluge koje su veoma skupe", rekao je predsednik upravnog odbora Udruženja potrošača Srbije, Denis Perinčić u Jutru na Prvoj.

Najbolje je, kako je naveo, da se svi koji odlaze u inostranstvo na more priključe u lokalnim mestima - kafićima, restoranima i hotelima na vaj-faj mreže i da pričaju preko Vatsapa, Vibera i sličnih vidova komunikacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik