Otvoreno 400.000 računa u Telenor banci

Bez autora
Jul 19 2018

U Telenor banci, koja posluje tri i po godine, je otvoren četiristohiljaditi tekući račun, što je jasan pokazatelj da građani sve više biraju banke koje su svoje usluge učinile lako dostupnim. Ponosni smo na ostvareni rezultat, a savremeni oblici instant plaćanja i dalje su u fokusu banke. Nastavićemo da kreiramo usluge tako da korisnicima olakšamo bankarske procedure i omogućimo da svaka transakcija bude obavljena mobilnim telefonom, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Telenor banke Miloš Brusin. Jubilarni tekući račun otvorio je Zoran Milinčić iz Beograda, koji je dobio na poklon najnoviji Samsung S9. Telenor banka je u prošloj godini zabeležila rast ukupne aktive od 34 odsto, uz povećanje neto profita od 17 odsto i konstantan rast štednje.

Otvoreno 400.000 računa u Telenor banciU Telenor banci, koja posluje tri i po godine, je otvoren četiristohiljaditi tekući račun, što je jasan pokazatelj da građani sve više biraju banke koje su svoje usluge učinile lako dostupnim.

Ponosni smo na ostvareni rezultat, a savremeni oblici instant plaćanja i dalje su u fokusu banke. Nastavićemo da kreiramo usluge tako da korisnicima olakšamo bankarske procedure i omogućimo da svaka transakcija bude obavljena mobilnim telefonom, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Telenor banke Miloš Brusin.

Jubilarni tekući račun otvorio je Zoran Milinčić iz Beograda, koji je dobio na poklon najnoviji Samsung S9. Telenor banka je u prošloj godini zabeležila rast ukupne aktive od 34 odsto, uz povećanje neto profita od 17 procenata i konstantan rast štednje. Početkom 2018. Telenor banka je razvila prvi digitalni kreditni proizvod, koji korisnik zaključuje u potpunosti onlajn, bez fizičkog potpisa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik