Dodatni rok za startap firme

Bez autora
Jul 29 2018

Francusko-srpska privredna komora produžila je do 15. septembra rok za prijave programa za startapove i pojedince koji planiraju da pokrenu startap preduzeće, saopšteno je danas iz CCIFS.Ove godine biće odabrana do tri startap preduzeća ili tri tima koje će u narednih godinu dana, besplatno, savetovati članovi Upravnog odbora CCIFS, direktori nekih od najvećih francuskih i srpskih kompanija koje posluju u Srbiji, a sa ciljem da im svojom ekspertizom, iskustvom, kontaktima i idejama pomognu u razvoju biznisa.

Dodatni rok za startap firmeFrancusko-srpska privredna komora (CCIFS) produžila je do 15. septembra rok za prijave programa za startapove i pojedince koji planiraju da pokrenu startap preduzeće, saopšteno je danas iz CCIFS.

Ove godine biće odabrana do tri startap preduzeća ili tri tima koje će u narednih godinu dana, besplatno, savetovati članovi Upravnog odbora CCIFS, direktori nekih od najvećih francuskih i srpskih kompanija koje posluju u Srbiji, a sa ciljem da im svojom ekspertizom, iskustvom, kontaktima i idejama pomognu u razvoju biznisa.

U saopštenju se podseća da je cilj program besplatne jednogodišnje mentorske podrške– „Startap akcelerator“ da se što većem broju startapova omogućio da konkurišu, nakon što je Francusko-srpska privredna komora već realizovala takav program i prošle godine.

Tada su na konkursu odabrana dva startapa – Car:Go, mobilna aplikacija za naručivanje auto-prevoza sa vozačem, kao i PetGard, onlajn platforma za čuvanje kućnih ljubimaca.

Tokom 2017. osnivače ova dva startapa savetovali su direktori nekih od najvećih francuskih kompanija u Srbiji, a dobijali su mentorsku podršku u pravnim, marketinškim, finansijskim i ostalim aspektima poslovanja.

Osim toga, stekli su pravo i na članstvo u Komori i time proširili mrežu kontakata, čime je uvećana vidljivost na tržištu i proširen broj klijenata i saradnika, navodi se u saopštenju CCIFS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik