Lokacije za jeftine stanove u Beogradu do kraja avgusta

Bez autora
Aug 08 2018

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da će do kraja ovog meseca biti definisane lokacije za izgradnju jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Beogradu.Ona je objasnila da su, s obzirom na to da su rađene mnoge ankete, u glavnom gradu menjane lokacije za te stanove, tako da još nisu definisane tačne lokacije, za razliku od Niša i Vranja, gde je to već urađeno. Potpisani su ugovori o projektovanju sa CIP-om i očekujem da će uskoro početi potrebne procedure za početak gradnje u Nišu i Vranju, dok ćemo za Beograd najkasnije krajem avgusta imati definisane lokacije, istakla je ona.

Lokacije za jeftine stanove u Beogradu do kraja avgustaPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da će do kraja ovog meseca biti definisane lokacije za izgradnju jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Beogradu.

Mihajlović je u izjavi za novinare objasnila da su, s obzirom na to da su rađene mnoge ankete, u glavnom gradu menjane lokacije za te stanove, tako da još nisu definisane tačne lokacije, za razliku od Niša i Vranja, gde je to već urađeno.

Potpisani su ugovori o projektovanju sa CIP-om i očekujem da će uskoro početi potrebne procedure za početak gradnje u Nišu i Vranju, dok ćemo za Beograd najkasnije krajem avgusta imati definisane lokacije, istakla je ona.

Ranije je najavljeno da će u okviru prve faze gradnje stanova za sektor bezbednosti radovi početi najkasnije do septembra. Do kraja 2019. godine biće završena prva faza u kojoj će biti izgrađeno 1.578 stanova u šest gradova, dok će ukupno biti izgrađena 5.203 stana.

Reč je o Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Vranju, Kraljevu i Kragujevcu, a pridodata je i Sremska Mitrovica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik