Povećaće se subvencije za prerađivačku industriju

Bez autora
Aug 09 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti povećane subvencije za pogone i fabrike koje će se baviti prerađivačkom industrijom. On je istakao da je za državu veoma važna prerađivačka industrija mesa, voća i povrća.Ono što je važno za sve koji su zainteresovani, daćemo veće subvencije za pogone, fabrike koje će da rade preradu i uskoro će ta odluka biti doneta. To je ono što nam nedostaje, rekao je novinarima u Šidu, gde je obišao klanicu Srem Šid. Podsetio je da je ugašen veliki broj fabrika, poput Srbijanke i Budimke, sve što nam je, kaže, čuvalo istočnu, centralnu i zapadnu Srbiju.

Povećaće se subvencije za prerađivačku industrijuPredsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti povećane subvencije za pogone i fabrike koje će se baviti prerađivačkom industrijom.

Vučić je istakao da je za državu veoma važna prerađivačka industrija mesa, voća i povrća.

- Ono što je važno za sve koji su zainteresovani, daćemo veće subvencije za pogone, fabrike koje će da rade preradu i uskoro će ta odluka biti doneta. To je ono što nam nedostaje - rekao je Vučić novinarima u Šidu, gde je obišao klanicu Srem Šid.

Podsetio je da je ugašen veliki broj fabrika, poput Srbijanke i Budimke, sve što nam je, kaže, čuvalo istočnu, centralnu i zapadnu Srbiju.

- Pa, polako.. jedno po jedno da obnavljamo. Ali, moramo i nove pogone da imamo. Verujem da će prijateljstvo koje imamo i sa Kinom, Turskom i drugima i svi konkretni ugovori koje imamo, doneti mnogo dobrog u narednom periodu - rekao je Vučić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik