Peraču sudova u Bakingemskoj palati 22.000 evra godišnje, obroci i 33 dana odmora

Bez autora
Aug 16 2018

Bakingemska palata objavila je oglas za perača sudova u kuhinji, oglas za to radno mesto objavljen je ove sedmice na sajtu „Rojal haushold“ u kome piše da je novi član osoblja potreban kako bi se obezbedila „izvanredna usluga“ i da godišnja zarada na ovoj poziciji iznosi oko 22.000 evra, da su obezbeđeni obroci u palati i 33 dana godišnjeg odmora.U oglasu se navodi da iskustvo nije uslov, ali da traže „timskog igrača sa inicijativom“. Održavanjem kuhinje i higijene omogućićete našim kuvarima i asistentima sve kako bi služili obroke tokom dana. Povremeno ćete biti angažovani kao ispomoć na pripremi hrane, piše u oglasu. Bivši šef kuhinje Daren Makgrejdi, rekao je ranije da je britanska palata „sjajno mesto za rad“.

Peraču sudova u Bakingemskoj palati 22.000 evra godišnje, obroci i 33 dana odmoraBakingemska palata objavila je oglas za perača sudova u kuhinji, oglas za to radno mesto objavljen je ove sedmice na sajtu „Rojal haushold“ u kome piše da je novi član osoblja potreban kako bi se obezbedila „izvanredna usluga“ i da godišnja zarada na ovoj poziciji iznosi oko 22.000 evra, da su obezbeđeni obroci u palati i 33 dana godišnjeg odmora.

U oglasu se navodi da iskustvo nije uslov, ali da traže „timskog igrača sa inicijativom“.

„Održavanjem kuhinje i higijene omogućićete našim kuvarima i asistentima sve kako bi služili obroke tokom dana. Povremeno ćete biti angažovani kao ispomoć na pripremi hrane“, piše u oglasu.

Bivši šef kuhinje Daren Makgrejdi, rekao je ranije da je britanska palata „sjajno mesto za rad“.

„Kuvanje u Bakingemskoj palati je neverovatno. Imao sam sve što sam očekivao. Imaju hranu najboljeg kvaliteta, najbolje sastojke, neverovatan proizvod“, naveo je šef.

Makgrejdi sada ima sopstvenu ketering kompaniju u Dalasu, prenosi crnogorski portal Vijesti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik