Đuro Đaković ugovorio isporuku vagona vrijednih 46 milijuna kuna

Bez autora
Aug 19 2018

Specijalna vozila, tvrtka u sastavu grupacije Đuro Đaković, s francuskim i njemačkim naručiteljima ugovorila su dodatne isporuke vagona Shimmns. Dodatne količine vagona vrijednih 46 milijuna kuna bit će isporučene u prvom kvartalu iduće godine. Vagoni se koriste za prijevoz kolutova lima, primarno za potrebe automobilske industrije. U proteklih deset godina Specijalna vozila su razvila, proizvela i isporučila veću količinu različitih tipova teretnih vagona za zapadnoeuropsko tržište. U tom smislu ove dodatne isporuke predstavljaju nastavak i rezultat višegodišnjih aktivnosti u razvoju novih proizvoda, ali i razvoju odnosa s kupcima, kažu u Đuri Đakoviću.

Đuro Đaković ugovorio isporuku vagona vrijednih 46 mil. kuna za Francuze i NijemceSpecijalna vozila, tvrtka u sastavu grupacije Đuro Đaković, s francuskim i njemačkim naručiteljima ugovorila su dodatne isporuke vagona Shimmns.

Dodatne količine vagona vrijednih 46 milijuna kuna bit će isporučene u prvom kvartalu iduće godine. Vagoni se koriste za prijevoz kolutova lima, primarno za potrebe automobilske industrije.

- U proteklih deset godina Specijalna vozila su razvila, proizvela i isporučila veću količinu različitih tipova teretnih vagona za zapadnoeuropsko tržište. U tom smislu ove dodatne isporuke predstavljaju nastavak i rezultat višegodišnjih aktivnosti u razvoju novih proizvoda, ali i razvoju odnosa s kupcima – kažu u Đuri Đakoviću.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik