Raspisana i treća prodaja Domisa kod Čačka

Bez autora
Aug 19 2018

Stečajni upravnik fabrike za proizvodnju fasadne stolarije Domis iz Miokovaca kod Čačka raspisao je treću prodaju ovog dužnika, ali sada javnim prikupljanjem ponuda koje će da budu otvorene 21. septembra u krugu fabrike. Dužnik se prodaje u dve celine: prvu čine hale, oprema, imovina i nekretnine čija je procenjena vrednost 228,6 miliona dinara, a drugu manja nepokretna imovina u Gornjoj Gorevnici procenjena na 2,8 miliona dinara. Procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva, niti na drugi način obavezujuća. Ukoliko je najviša ponuda niža od polovine procenjene vrednosti, stečajni upravnik je dužan da za takvu prodaju zatraži saglasnost odbora poverilaca.

Raspisana i treća prodaja Domisa kod ČačkaStečajni upravnik fabrike za proizvodnju fasadne stolarije Domis iz Miokovaca kod Čačka raspisao je treću prodaju ovog dužnika, ali sada javnim prikupljanjem ponuda koje će da budu otvorene 21. septembra u krugu fabrike.

Dužnik se prodaje u dve celine: prvu čine hale, oprema, imovina i nekretnine čija je procenjena vrednost 228,6 miliona dinara, a drugu manja nepokretna imovina u Gornjoj Gorevnici procenjena na 2,8 miliona dinara.

Procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva, niti na drugi način obavezujuća. Ukoliko je najviša ponuda niža od polovine procenjene vrednosti, stečajni upravnik je dužan da za takvu prodaju zatraži saglasnost odbora poverilaca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik