Peruško iznudio ostavku Kocijana u Mercatoru

Bez autora
Aug 28 2018

Dražen Kocijan, visokopozicionirani menadžer u Mercatoru, čiju je smjenu prošlog tjedna zatražio izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško, dao je ostavku na svoju funkciju u tom trgovačkom lancu. Kocijan je podnio pisanu ostavku u kojoj se ograđuje od svih navodnih nepravilnosti koje su počinjene u Tisku dok mu je on bio šef Uprave. Osim Kocijana, Peruško je prošli tjedan tražio ostavku šefa Jamnice Mislava Galića, inače sina diplomata i novinara Mirka Galića. Kako se doznaje od dobro upućenog izvora, poveznica zahtjeva za smjenom Galića i Kocijana su kaznene prijave koje je protiv njih digla izvanredna uprava.

Peruško iznudio ostavku Kocijana u MercatoruDražen Kocijan, visokopozicionirani menadžer u Mercatoru, čiju je smjenu prošlog tjedna zatražio izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško, dao je ostavku na svoju funkciju u tom trgovačkom lancu.

Kako javljaju slovenske Finance, Kocijan je podnio pisanu ostavku u kojoj se ograđuje od svih navodnih nepravilnosti koje su počinjene u Tisku dok mu je on bio šef Uprave.

Osim Kocijana, Peruško je prošli tjedan tražio ostavku šefa Jamnice Mislava Galića, inače sina diplomata i novinara Mirka Galića.

Kako tportal doznaje od dobro upućenog izvora, poveznica zahtjeva za smjenom Galića i Kocijana su kaznene prijave koje je protiv njih digla izvanredna uprava.

Naime, još je bivši izvanredni povjerenik Ante Ramljak podnio kaznenu prijavu protiv Todorića i odgovornih osoba, odnosno bivše Uprave Agrokora,čiji je član bio i Galić.

Nakon što je Peruško preuzeo dužnost izvanrednog povjerenika brzo je zauzeo stav kako mu je neprihvatljivo to da na visokoj menadžerskoj poziciji bude itko protiv koga je upravo izvanredna uprava podnijela kaznenu prijavu, čime je potvrdio sumnju u počinjenje kaznenog djela. Zato je od Galića tražio da podnese ostavku, a nakon njega vođenje Jamnice trebao bi preuzeti Dario Šalić, menadžer iz Atlantic grupe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik