Samit 100 biznis lidera iz regiona u oktobru u Beogradu

Bez autora
Oct 01 2018

Srbija će nakon sedam godina, 1. i 2. oktobra u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu, ponovo biti domaćin događaja SAMIT100 biznis lidera jugoistočne Evrope, regionalnog skupa poslovnih lidera i najviših političkih zvaničnika zemalja regiona.Centralna tema SAMIT100 2018 biće digitalna transformacija, kako iskoristiti 4. industrijsku revoluciju kao odskočnu dasku i na taj način učiniti „kvantni“ skok do razvijenog i globalno konkurentnog regiona.

Srbija će nakon sedam godina, 1. i 2. oktobra u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu, ponovo biti domaćin događaja SAMIT100 biznis lidera jugoistočne Evrope, regionalnog skupa poslovnih lidera i najviših političkih zvaničnika zemalja regiona.

Centralna tema SAMIT100 2018 biće digitalna transformacija, kako iskoristiti 4. industrijsku revoluciju kao odskočnu dasku i na taj način učiniti „kvantni“ skok do razvijenog i globalno konkurentnog regiona.

Samit 100 biznis lidera je prvi i jedinstven skup ovakve vrste u regionu i zamišljen je kao platforma za privredno povezivanje i konkretan doprinos biznis lidera političkim naporima usmerenim na unapređenje ekonomske saradnje i konkurentnosti regiona. Namera organizatora je da se na zajedničkom susretu biznis lidera i državnika, otvore perspektive jačanja konkurentnosti nacionalnih ekonomija, konkurentskog potencijala čitave jugoistočne Evrope, a time i povećanja kvaliteta života u regionu.

Srpska asocijacija menadžera je jedan od inicijatora SAMIT100 i u saradnji sa Združenjem Menadžera Slovenije, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Atlas fondacijom iz Crne Gore, Alkaloidom iz Makedonije, BBI Bankom i ASA Holdingom iz Bosne i Hercegovine okupiće ove godine u Beogradu više od 200 učesnika – vodećih privrednika regiona, predsednike Vlada država regiona, ministre, kao i visoke zvaničnike međunarodnih institucija, partnerskih organizacija i medija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik