Manifestacija "ZrBizNet" od 20. do 22. septembra

Bez autora
Sep 20 2018

Međunarodna privredna manifestacija "ZrBizNet" čiji je glavni cilj povezivanje privrednika i preduzetnika, unapređenje kvaliteta poslovanja i promocija privrede Srednjeg Banata biće održana u Zrenjaninu 20. do 22. septembra.Kako je saopšteno iz Privredne komore Srbije, reč je o novoj, jedinstvenoj privrednoj manifestaciji u Srbiji, tokom koje će privrednici imati mogućnost da učestvuju u B2B sastancima, edukativnim tribinama, predavanjima o aktuelnim temama i uspostave kontakt sa institucijama podrške poslovanju...

Međunarodna privredna manifestacija "ZrBizNet" čiji je glavni cilj povezivanje privrednika i preduzetnika, unapređenje kvaliteta poslovanja i promocija privrede Srednjeg Banata biće održana u Zrenjaninu 20. do 22. septembra.

Kako je saopšteno iz Privredne komore Srbije, reč je o novoj, jedinstvenoj privrednoj manifestaciji u Srbiji, tokom koje će privrednici imati mogućnost da učestvuju u B2B sastancima, edukativnim tribinama, predavanjima o aktuelnim temama i uspostave kontakt sa institucijama podrške poslovanju.

Organizatori "ZrBizNet" su Grad Zrenjanin, PKS - Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika i poslodavaca Zrenjanin.

Moto i ideja ovogodišnjeg ZrBizNeta - "Pokreni se" koji će se održati u Hali "Medison" inspirisani su podrškom Vlade Srbije novoosnovanim preduzećima.

Na ovoj privrednoj manifestaciji učestvovaće stručnjaci različitih profila, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije, a svoj proizvodni program i usluge predstaviće izlagači iz Srbije i inostranstva.

Program manifestacije obuhvata i prezentaciju kompanija, fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za poslovanje u Zrenjaninu i širem regionu, promociju preduzetništva za mlade, ženskog preduzetništva, edukacije za menadžere, IT i druge obuke, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik