Porošačka korpa u avgustu 638 evra

Bez autora
Sep 16 2018

Vrijednost minimalne potrošačke korpe u avgustu u Crnoj Gori iznosila je 638,7 evra, saopštio je danas crnogorski Zavod za statistiku.Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića iznosili su 263,7 evra, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge iznosili 375 evra, navodi se u saopštenju. Minimalna potrošačka korpa je u skladu sa minimalnim preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i Priručnika za ishranu Ministarstva poljoprivrede SAD o minimalnoj vrijednosti kalorijskog unosa hrane u iznosu od 2,210 kalorija dnevno po osobi.

Porošačka korpa u avgustu 638 evraVrijednost minimalne potrošačke korpe u avgustu u Crnoj Gori iznosila je 638,7 evra, saopštio je danas crnogorski Zavod za statistiku /Monstat/.

"Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića iznosili su 263,7 evra, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge iznosili 375 evra", navodi se u saopštenju.

Minimalna potrošačka korpa je u skladu sa minimalnim preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i Priručnika za ishranu Ministarstva poljoprivrede SAD o minimalnoj vrijednosti kalorijskog unosa hrane u iznosu od 2,210 kalorija dnevno po osobi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik